Engineering: APA-richtlijnen

LibGuide voor de opleiding Engineering

APA e-handleiding

Dit is de 3e druk (APA 7th) van dit handig én praktisch boekje dat je kan  lenen bij Zuyd Hogeschool: de plaatsingscode is 300.6 Werk. Er is ook een online versie beschikbaar voor de Zuyd studenten (mits je inlogt met je Zuyd account).
Klik HIER voor de online versie.

De APA-richtlijnen uitgelegd:
een praktische handleiding voor bronvermelding in het
hoger onderwijs

Download gratis pdf: www.auteursrechten.nl/apa,
Bestel boekje à €3,95:  via Studystore

APA 7th versus APA 6th

Wat is het verschil met de 2e editie uit 2018?

Er zijn ongeveer 20 herziene en nieuwe APA-richtlijnen (APA7) met betrekking tot bronvermelding. Klik hier voor de 10 belangrijkste verschillen

Wat gebeurt er met de huidige tweede editie?

In het onderwijs zullen heel wat studenten, die ooit met de 2de editie zijn gestart, deze blijven handhaven. Het PDF blijft beschikbaar.

In de Moodle omgevingen zullen bronnenlijsten geleidelijk worden aangepast. Ook in de diverse LibGuides is nog werk aan de winkel, deze klus wordt nu opgepakt in het bibliotheekteam.