LibGuides: Accountancy: Risicomanagement

Publicaties Risicomanagement

Crisismanagement: organisaties bij crises en calamiteiten by Zanders, Arthur 1962- (Author)
Publication Date: 2022

E-Boeken, selectie van voorbeelden

Enterprise Risk Management: Technical, Cognitive, and Social Perspectives by Jabbour, Mirna (Author), Crawford, Jason (Author)
Publication Date: 2025
Klaar voor elke crisis: De 7 principes voor goede crisiscommunicatie by Compaijen, Tom (Author)
Publication Date: 2024

Onderzoeksoutput, selectie van voorbeelden

Voorbeelden zoeken in DiZ, Risicomanagement

Managing workplace AI risks and the future of work.
Publication Date: 2024
Enterprise Risk Management Maturity: A Clinical Study of a U.S. Multinational Nonprofit Firm.
Publication Date: 2024
South Africa’s green bond market: financing sustainable development by Priviledge Cheteni;Herrison Matsongoni;Ikechukwu Umejesi
Publication Date: 2025

E-bronnen Risicomanagement

Centraal Planbureau Het Centraal Planbureau (CPB) is een onderzoeksinstituut dat sinds 1945 economische beleidsanalyses maakt. Dat doet het CPB op eigen initiatief, of op verzoek van de regering, het parlement, Kamerleden, vakbonden en werkgeversorganisaties. Het werk van het CPB bevindt zich op het snijvlak van de economische wetenschap en het overheidsbeleid.
more...less...
Publicaties als Marco Economische Verkenning (MEV) en Centraal Economisch Plan (CEP) zijn te downloaden van deze website.
ESB Zuyd Bibliotheek heeft een abonnement op het vakblad ESB. Je hebt ook online toegang tot alle artikelen van ESB. Stuur een mail naar bibliotheek.ligne@zuyd.nl voor de toegangscode.
MAB-online Full-text toegang tot alle artikelen van het vakblad MAB, Maandblad voor Accountancy en Bedrijfseconomie.
Managementsite Kennisbank Vergroot uw kennis en persoonlijke effectiviteit met de selectie van het beste uit ManagementSite. Overzicht van de verzamelde kennis en ervaring op basis van de 120 meest gebruikte zoekwoorden. De oogst van 20 jaar publiceren door 1.400 professionals en wetenschappers. Met compacte samenvattingen door de redactie. Tevens de slimste ‘Tips en tricks’ en de meest besproken en gelezen artikelen per onderwerp.
Markensteijn Artikelen en blogs over management, leiderschap en organisatie door peter Markensteijn.
Planbureau voor de Leefomgeving Het PBL (Planbureau voor de Leefomgeving) is het nationale instituut voor strategische beleidsanalyse op het gebied van milieu, natuur en ruimte. Het PBL draagt bij aan de kwaliteit van de politiek-bestuurlijke afweging door het verrichten van verkenningen, analyses en evaluaties waarbij een integrale benadering vooropstaat. Het PBL is voor alles beleidsgericht. Het verricht zijn onderzoek gevraagd en ongevraagd, onafhankelijk en wetenschappelijk gefundeerd.
ZBC Kennisbank Artikelen, informatie en whitepapers over management en organisatie

Tijdschriften Risicomanagement

Cm: voor de financieel professional met ambitie Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift Taal: Dutch Jaar: 2015, Deventer een uitgave van Vakmedianet 2015 Onderwerpen: Controlling Accounting 361.5 Exemplaren Omschrijving Verwante items Beschrijving item: Nummer 1, maart 2015 - ... Omslagondertitel: Voor de financieel professional met ambitie Verschijnt 10x per jaar Samensmelting van: Tijdschrift controlling, ISSN 1389-7713 + en: Tijdschrift administratie, ISSN 1388-2635 + en: Controllers magazine, ISSN 0926-7158 Fysieke beschrijving: 30 cm Periodiciteit: Ligne: bewaartermijn 2 jaar ISSN: 2405-8459 PPN: 390789291
Economisch-statistische berichten: algemeen weekblad voor handel, nijverheid, financie͏̈n en verkeer Coauteur: Instituut voor Economische Geschriften (Auteur), Stichting Het Nederlands Economisch Instituut (Auteur) Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift Dutch Exemplaren Omschrijving Verwante items Internet Klik hier voor login gegevens / Click here for login data Website van het tijdschrift Bibliotheek Ligne DZ36000092696267 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4725 Normaal uitleenbaar DZ36000092696275 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4726 Normaal uitleenbaar DZ36000092696283 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4727 Normaal uitleenbaar DZ36000092696291 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4728 Normaal uitleenbaar DZ36000092696309 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4729 Normaal uitleenbaar DZ36000092696317 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4730 Normaal uitleenbaar DZ36000092696325 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4731 Normaal uitleenbaar DZ36000092696333 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4732 Normaal uitleenbaar DZ36000092696341 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4733 Normaal uitleenbaar DZ36000092696358 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4734 Normaal uitleenbaar DZ36000092696366 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4735 Normaal uitleenbaar DZ36000092696374 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4736 Normaal uitleenbaar DZ36000092696382 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4737 Normaal uitleenbaar DZ36000092704632 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4739 Normaal uitleenbaar DZ36000092692738 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4740 Normaal uitleenbaar DZ36000092692522 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4741 Normaal uitleenbaar DZ36000093077400 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4742 Normaal uitleenbaar DZ36000092708609 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4743 Normaal uitleenbaar DZ36000092710373 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 4744 Normaal uitleenbaar DZ36000092703246 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 4745 Normaal uitleenbaar DZ36000092711397 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 4746 Normaal uitleenbaar DZ36000092712171 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 4747 Normaal uitleenbaar DZ36000092713302 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 4748 Normaal uitleenbaar DZ36000093704243 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 4749 Alleen ter inzage DZ36000093704342 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 4749 Dossier lenen om te wonen Alleen ter inzage DZ36000093706669 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 4750 Normaal uitleenbaar DZ36000093707717 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften
Executive Finance Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift Taal: Dutch Jaar: 2015, [Alphen aan den Rijn] Vakmedianet Management 2015 Onderwerpen: Financieel management, financiering Financieel management ts Exemplaren Omschrijving Verwante items Internet Bijbehorende website Bibliotheek Ligne DZ36000092700176 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2015- 01 Normaal uitleenbaar DZ36000092696796 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 03 Normaal uitleenbaar DZ36000092700333 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 04 Normaal uitleenbaar DZ36000092702560 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 04 Normaal uitleenbaar DZ36000092701786 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 05 Normaal uitleenbaar DZ36000092702552 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 05 Normaal uitleenbaar DZ36000092709300 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 06 Normaal uitleenbaar DZ36000092711728 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 1 Normaal uitleenbaar DZ36000092713369 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 2 Normaal uitleenbaar DZ36000093706925 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften
Maandblad voor accountancy en bedrijfseconomie Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift Taal: Dutch Jaar: 1989, 's-Gravenhage Elsevier bedrijfsinformatie 1989 Onderwerpen: Accountancy Bedrijfseconomie Accounting ts Exemplaren Omschrijving Verwante items Internet Bijbehorende website Klik hier voor login gegevens / Click here for login data Bibliotheek Ligne DZ36000092697737 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 01/ 02 Normaal uitleenbaar DZ36000092697729 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 03 Normaal uitleenbaar DZ36000092697711 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 04 Normaal uitleenbaar DZ36000092697703 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 05 Normaal uitleenbaar DZ36000092699790 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 07/ 08 Normaal uitleenbaar DZ36000092693249 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 09 Normaal uitleenbaar DZ36000092701653 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 10 Normaal uitleenbaar DZ36000092702503 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 11 Normaal uitleenbaar DZ36000092710407 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 12 Normaal uitleenbaar DZ36000092711892 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 01/ 02 Normaal uitleenbaar DZ36000093704284 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 03/ 04 Normaal uitleenbaar DZ36000093706842 Tijdschrift - lopend abonnement

E-Tijdschriften, selectie van voorbeelden

Journal of Risk Management in Financial Institutions ISSN: 1752-8887; 1752-8895 Onderwerp (Algemeen): Banking, Finance & Investing Uitgever: Henry Stewart Publications Extra informatie Onderwerp (Medisch) Business and Economics -- Finance Onderwerp (LC) Social Sciences -- Finance Volledige teksttoegang Business Source Ultimate 2008-01-01 – heden
IUP Journal of Financial Risk Management SSN: 0972-916X Onderwerp (Algemeen): Banking, Finance & Investing Uitgever: ICFAI University Press Extra informatie Onderwerp (Medisch) Business and Economics -- Finance Onderwerp (LC) Social Sciences -- Finance Volledige teksttoegang Business Source Ultimate 2009-09-01 – heden
Journal of Risk Research ISSN: 1366-9877; 1466-4461 Onderwerp (Algemeen): Insurance; Management Uitgever: Taylor & Francis Extra informatie Onderwerp (Medisch) Business and Economics -- Insurance; Business and Economics -- Business and Economics (General) -- Management Onderwerp (LC) Social Sciences -- Industries. Land use. Labor Alternatieve titel Risk research; J Risk Res; Journal of risk research|J Risk Res|Risk research Volledige teksttoegang Business Source Ultimate 1998-01-01 – heden (Vertraging volledige tekst: 1 jaar) Taylor & Francis Library (SSH and ST) 1998-01-01 – heden
Internal Auditing & Risk Management SSN: 2065-8168 Onderwerp (Algemeen): Accounting & Tax; Management Uitgever: Athenaeum University Extra informatie Onderwerp (Medisch) Business and Economics -- Business and Economics (General) -- Accounting; Business and Economics -- Business and Economics (General) -- Management Onderwerp (LC) Social Sciences -- Commerce -- Business; Social Sciences -- Finance -- Finance management. Business finance. Alternatieve titel Internal Auditing and Risk Management|Internal auditing & risk management Volledige teksttoegang Business Source Ultimate 2010-09-01 – heden

Databanken Risicomanagement

Academic Search Ultimate This link opens in a new window A renowned scholarly resource providing superior full-text academic journals covering the major areas of academic research.
Business Source Ultimate This link opens in a new window The most popular database for Full-Text business publications.
DOAJ : Directory of Open Access Journals This link opens in a new window This service covers free, full text, quality controlled scientific and scholarly journals. DOAJ aims to cover all subjects and languages.
ScienceDirect This link opens in a new window The world's leading full-text scientific database.
Statista - The Statistics Portal This link opens in a new window Statista is one of the world’s largest statistics portals and provides you with a research tool to access data from (inter)national market research institutes.
Wiley Online Library This link opens in a new window Wiley Online Library hosts the world's broadest and deepest multidisciplinary collection of online resources covering life, health and physical sciences, social science, and the humanities. Access Online Journals, view chapter summaries, download PDFs, save publications and chapters, search for related content, export citations, and click through to references.