MAB, artikelen OndernemingsrechtHandleiding voor het zoeken en vinden van artikelen in het vakblad MAB. Dit vakblad is full-text en Open Access toegankelijk en is ook opgenomen in de database DOAJ
MAB, artikelen over Fiscale EconomieHandleiding voor het zoeken en vinden van artikelen in het vakblad MAB. Dit vakblad is full-text en Open Access toegankelijk en is ook opgenomen in de database DOAJ
Legal talkLegalTalk is een product van Boom Juridische uitgevers (BJu). BJu is al ruim vijftien jaar actief in de juridische informatiewereld. Ons uitgangspunt is dat wij leven van ideeën en het businessmodel daar later wel bij ontwikkelen. Je moet ondernemen en meegaan met de bewegingen in de juridische markt. En die markt is – net als wij – sterk in beweging. Wij zorgen voor antwoorden op vragen die nu én in de toekomst worden gesteld. En voorzien in flexibele content die op maat is geprijsd
Rechtspraak.nlDe website van rechtbanken, gerechtshoven, de Hoge Raad der Nederlanden en de bijzondere colleges. Met informatie over de procedures bij rechtszaken, uitspraken en de organisatie van de rechtspraak.
Weekblad fiscaal rechtCoauteur: Belastingdienst (Auteur), Nederlandse Federatie van Belastingconsulenten (Auteur), Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (Auteur)
Materiaal: E-tijdschrift E-tijdschrift
Taal: Dutch
Jaar: 2003, Deventer Kluwer 2003-(-)
Onderwerpen:
Kluwer navigator
Elektronische tijdschriften
Belastingrecht
Hjo
ts
Exemplaren
Omschrijving
Verwante items
Internet
Klik hier voor toegang / Click here for access
BJU, Markt en MededingingMarkt & Mededinging (M&M) behandelt het nationale mededingingsrecht in de meest brede zin. Het tijdschrift combineert wetenschappelijke vraagstukken met de Nederlandse rechtspraktijk. Door annotaties van relevante Europese en Nederlandse rechtspraak en ACM-besluiten blijft de abonnee op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het mededingingsrecht.
BJU Onderneming en FinancieringOnderneming en Financiering (O&F) combineert juridische en financiële onderwerpen rondom ondernemingen. Elk nummer behandelt één actueel thema waar elke onderneming mee te maken heeft.
Databanken Recht
Academic Search UltimateThis link opens in a new windowA renowned scholarly resource providing superior full-text academic journals covering the major areas of academic research.
BJu Tijdschriften onlineThis link opens in a new windowBJu Tijdschriften online bevat een archief met meer dan 5500 juridisch- wetenschappelijke artikelen het gebied van burgerlijk recht, burgerlijk procesrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht, erfrecht, estate planning, strafrecht, rechtsfilosofie, criminologie, mediation en herstelrecht. De artikelen gaan terug tot 2002.
Business Source UltimateThis link opens in a new windowThe most popular database for Full-Text business publications.
DOAJ : Directory of Open Access JournalsThis link opens in a new windowThis service covers free, full text, quality controlled scientific and scholarly journals. DOAJ aims to cover all subjects and languages.
InView EssentialThis link opens in a new windowInView Essential is een databank, die ook interessant is voor niet-juridische opleidingen. Deze databank bevat titels op het gebied van wetgeving, jurisprudentie en andere juridische literatuur, maar ook modules op het gebied van accountancy, facility management, sociale verzekeringen, onderwijs en personeel & arbeid.
E-boeken Commerciele Economie, collectie Zuyd Bibliotheek
Overzicht van E-boeken, opgenomen in de collectie van Zuyd Bibliotheek
