LibGuides: Commerciële Economie: Branding en positionering

Publicaties Positionering, branding

Brand Activism by Verlegh, Peeter (Author)
Publication Date: 2023
Branding by Mosmans, Andy (Author), Thiel, Patrick van (Author) Format: Book Book Language: Dutch Year: 2022, Groningen 2022-(-) Subjects: Merkenbeleid Positionering 369.41 Holdings Description Similar Items Ligne - Zuyd Hogeschool DZ36000093997391 Boeken - vakliteratuur 369.41 Mosm
Publication Date: 2022
Positioneren: Stappenplan voor een scherpe positionering by Riezebos, Rik (Auteur), Grinten, Jaap van der (Auteur) Materiaal: Boek Boek Taal: Dutch Jaar: 2022, Amsterdam Boom 2022-(-) Editie: 5e druk. Onderwerpen: Marketingmix Positionering 369.41 Exemplaren Omschrijving Verwante items Bibliotheek Ligne DZ36000093996682 Boeken- Vakliteratuur 369.41 Riez
Publication Date: 2022

E-Boeken, selectie van voorbeelden

BRANDING by Andy Mosmans Patrick van Thiel Boek in Collectie Zuyd Bibliotheek
Publication Date: 2022
Cover Image De levenscyclus van het product: Een revolutie in de manier waarop u uw producten verkoopt by Makki, Layal (Author)
Publication Date: 2023
Strategisch Brand Design by Stavorinus, Roel (Author)
Publication Date: 2023

Voorbeelden zoeken in Diz, Positionering

Blockchain technology applications in retail branding: Insights from retailers in the developing world Auteurs: Hoang, Long Cuu Do, Mai Hoang Thi Quang, Huy Truong Hoang, Thu Hang Bron: Thunderbird International Business Review; Jan2024, Vol. 66 Issue 1, p3-18, 16p Jaar van publicatie: 2024 Termen voor onderwerp: DEVELOPING countries BLOCKCHAINS INNOVATION adoption BRANDING (Marketing) SEMI-structured interviews Geografische termen: VIETNAM Trefwoorden verstrekt door auteur: blockchain technology brand‐customer relationship retail branding Vietnam
The market-based assets theory of brand competition Auteurs: Sharp, Byron1 (AUTHOR) Dawes, John1 (AUTHOR) Victory, Kirsten1 (AUTHOR) Kirsten.Victory@MarketingScience.info Bron: Journal of Retailing & Consumer Services. Jan2024, Vol. 76, pN.PAG-N.PAG. 1p. Documenttype: Article Termen voor onderwerp: *Branding (Marketing) *Brand name products Scientific discoveries Discovery (Law) Trefwoorden verstrekt door auteur: Brand competition Empirical generalisations Market-based assets Segmentation Targeting
Mere copycat? The effects of human versus human-like virtual influencers on brand endorsement effectiveness: A moderated serial-mediation model Auteurs: Zhou, Qi1 (AUTHOR) Li, Bin2 (AUTHOR) Li, Huajun1 (AUTHOR) lihuajun@hust.edu.cn Lei, Yueqiu1 (AUTHOR) Bron: Journal of Retailing & Consumer Services. Jan2024, Vol. 76, pN.PAG-N.PAG. 1p. Documenttype: Article Termen voor onderwerp: *Brand name products *Branding (Marketing) *Advertising endorsements *Virtual communications Parasocial relationships Communication strategies Trefwoorden verstrekt door auteur: Brand endorsement effectiveness Emotional engagement Parasocial relationship Post modality Virtual influencer

E-bronnen positionering

Economiehulp Economie Leer Kracht (E-L-K) is een non-profit organisatie geïnitieerd om docenten, studenten en andere geïnteresseerden te ondersteunen in uitleg en (studie)materiaal op het gebied van economie. E-L-K is opgezet vanuit het idee dat een docent zo weinig mogelijk tijd zou moeten steken in het ontwikkelen van leermateriaal. E-L-K zou graag zien dat reeds bestaand studiemateriaal voor iedereen open zou worden gesteld om op die manier kennis zoveel mogelijk te delen. Docenten kunnen zich zo meer focussen op het docent zijn en zo efficiënter werken.
more...less...
Op deze website veel studiemateriaal te vinden met uitleg en presentaties
EURIB URIB is hét kennisplatform voor brand management, design management en reputation management. Wij maken wetenschappelijke kennis en inzichten praktisch toepasbaar.
Frank Watching Frankwatching is dé plek voor iedereen die zich bezig houdt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech. Inhoud, kwaliteit en onafhankelijkheid boven alles. Het delen van kennis en het bieden van inspiratie over trends, ontwikkelingen, tools en cases, dat zit in onze genen. Dag in dag uit, zowel online (via artikelen, webinars, vacatures en downloads) als offline (via trainingen, events en boeken).
Managementmodellen Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.
Marketingfacts
Marketingtermen Uitleg en verklaring van marketingtermen
Merkelijkheid, positioneren
Positioneren Uitleg over positioneren binnen een strategisch marketing plan
SWOCC SWOCC is in 1995 opgericht op initiatief van Giep Franzen. Na veertig jaar in de reclame (o.a. als directeur en oprichter van FHV/BBDO), werd Franzen in 1990 bijzonder hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn honger naar kennis en fundamenteel begrip van reclamewerking was de motor achter de oprichting van SWOCC. Na zijn vertrek als hoogleraar is Giep als beschermheer tot 2019 verbonden gebleven aan de stichting. In 2019 is Mary Hoogerbrugge aangetreden als beschermvrouwe van SWOCC. SWOCC is gelieerd aan de afdeling Communicatiewetenschap van de Universiteit van Amsterdam.
more...less...
Zuyd is begunstiger van SWOCC en heeft daardoor Full-Text toegang tot alle publicaties en informatie.
Vraag de inlogcode op via de mail van bibliotheek.ligne@zuyd.nl

Onderzoeksoutput, selectie van voorbeelden

Vakbladen positionering

E-Tijdschriften, selectie van voorbeelden

Journal of Consumer Research E-tijdschrift, full-text toegankelijk via database Business Source
ISBN: 0093-5301
Journal of Management in Practice E-tijdschrift, full-text toegankelijk via database Business Source

Databanken positionering, branding

Academic Search Ultimate This link opens in a new window A renowned scholarly resource providing superior full-text academic journals covering the major areas of academic research.
Business Source Ultimate This link opens in a new window The most popular database for Full-Text business publications.
Company.info This link opens in a new window Company.info bevat bedrijfsinformatie van Nederlandse organisaties met meer dan vijftig medewerkers of meer dan € 1 mln omzet. Daarnaast bevat het bedrijfsinformatie over internationale, veelal in Nederland actieve ondernemingen.
DOAJ : Directory of Open Access Journals This link opens in a new window This service covers free, full text, quality controlled scientific and scholarly journals. DOAJ aims to cover all subjects and languages.
HBO-Kennisbank This link opens in a new window De HBO Kennisbank is de etalage van de hogescholen, biedt toegang tot kennisproducten van studenten, docenten en lectoren en vervult een brugfunctie tussen het toegepaste onderzoek en de beroepspraktijk. Zuyd Hogeschool participeert sinds 2008 in de HBO-Kennisbank.
Nexis Uni (formerly known as LexisNexis Academic - total news) This link opens in a new window With Nexis Uni you can access the full-text of Dutch and international newspapers and other news sources. Nexis Uni includes more than 2,500 newspapers from around the world, many of which are available online the same day as publication. More than 1,000 magazines and journals and over 600 newsletters also are available on Nexis Uni. Sources like: De Volkskrant, Het Financieele Dagblad, The New York Times, Le Figaro, Der Spiegel, The Guardian, El Pais etc.Nexis Uni® tutorial: Learn the Fundamentals of Searching in Nexis Uni (lexisnexis.com)Nexis Uni® instructie: Leer de grondbeginselen van zoeken in Nexis Uni (lexisnexis.com) 
Nexis Uni®: Learn the Fundamentals of Searching and Results—Level 1 - Overview (lexisnexis.com)
Nexis Uni® - voor studenten - Overview (lexisnexis.com)
Wiley Online Library This link opens in a new window Wiley Online Library hosts the world's broadest and deepest multidisciplinary collection of online resources covering life, health and physical sciences, social science, and the humanities. Access Online Journals, view chapter summaries, download PDFs, save publications and chapters, search for related content, export citations, and click through to references.
Statista - The Statistics Portal This link opens in a new window Statista is one of the world’s largest statistics portals and provides you with a research tool to access data from (inter)national market research institutes.
ScienceDirect This link opens in a new window The world's leading full-text scientific database.