Zuyd Bibliotheek Blog: Berichten

Reserveer een werkplek in de bibliotheek

by Pascal Nypels on 2020-11-16T15:14:00+01:00 | Comments

Bibliotheek Nieuw Eyckholt, de Zuyd bibliotheeklocatie in Heerlen, gaat vanaf maandag 16 november weer open voor al onze studenten.

Hier kun je dus ook terecht als je in Maastricht of Sittard studeert, want op de meeste andere locaties blijven de bibliotheken voorlopig nog dicht vanwege corona.

Informatie over de dienstverlening van de bibliotheken op de andere locaties staat de bibliotheeksite.

Werkplek reserveren in Bibliotheek Nieuw Eyckholt Heerlen

Om te voorkomen dat het te druk wordt, hebben we wel nieuwe spelregels:

1. Je moet eerst reserveren
  2. De werkplekken zijn genummerd.
  3. De aangepaste openingstijden zijn:
    van maandag tot en met donderdag open van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Add a Comment

0 Comments.

Subscribe

Enter your e-mail address to receive notifications of new posts by e-mail.

Return to Blog
This post is closed for further discussion.