Cashcow
Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.
MKB Nederland
Het mkb is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen. Ruim een eeuw geleden is MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.
Kamer van Koophandel, Antwoord voor bedrijven, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, De Belastingdienst, Rijksdienst voor het wegverkeer, Centraal Bureau voor de Statistiek
Rijksdienst voor ondernemend Nederland, RVO
Op deze pagina brengen wij de resultaten in beeld van opdrachten die de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland uitvoert. Samen met verschillende partners versterken we de positie van ondernemers en maken we Nederland economisch sterker en duurzamer. Dit doen we in opdracht van diverse ministeries, provincies, gemeenten en de Europese Unie.
Tijdschriften ondernemen
CM : Controllers Magazine
Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift
Taal: Dutch
Jaar: 2015, Deventer een uitgave van Vakmedianet 2015
Onderwerpen:
Controlling
Accounting
361.5
Exemplaren
Omschrijving
Verwante items
Beschrijving item: Nummer 1, maart 2015 - ...
Omslagondertitel: Voor de financieel professional met ambitie
Verschijnt 10x per jaar
Samensmelting van: Tijdschrift controlling, ISSN 1389-7713 + en: Tijdschrift administratie, ISSN 1388-2635 + en: Controllers magazine, ISSN 0926-7158
Fysieke beschrijving: 30 cm
Periodiciteit: Ligne: bewaartermijn 2 jaar
ISSN: 2405-8459
PPN: 390789291
BJU Onderneming en Financiering (E-tijdschrift)
Onderneming en Financiering (O&F) combineert juridische en financiële onderwerpen rondom ondernemingen. Elk nummer behandelt één actueel thema waar elke onderneming mee te maken heeft.
E-Tijdschriften, selectie van voorbeelden
Entrepreneurship Theory and Practice
ISSN: 1042-2587; 1540-6520
Onderwerp (Algemeen): Business (General); Civil Engineering; Entrepreneurship
Uitgever: SAGE Publications
Extra informatie
Onderwerp (Medisch)
Business and Economics
Onderwerp (LC)
Social Sciences -- Commerce -- Business; Technology -- Engineering (General). Civil engineering (General)
Alternatieve titel
ET & P; ET and P
Titelgeschiedenis
1988 American Journal of Small Business vervolgd door
Entrepreneurship Theory and Practice
Volledige teksttoegang
Business Source Ultimate
1988-09-01 – heden
Journal of Education for Business
ISSN: 0883-2323; 1940-3356
Onderwerp (Algemeen): Business (General); Education
Uitgever: Taylor & Francis
Extra informatie
Onderwerp (Medisch)
Education; Business and Economics -- Business and Economics (General)
Onderwerp (LC)
Social Sciences -- Commerce
Alternatieve titel
Education for business; Journal of Education for Business|Education for business
Titelgeschiedenis
1985 Journal of Business Education vervolgd door
Journal of Education for Business
Volledige teksttoegang
Academic Search Ultimate
1931-12-01 – heden (Vertraging volledige tekst: 1 jaar)
Business Source Ultimate
1931-12-01 – heden (Vertraging volledige tekst: 1 jaar)
Taylor & Francis Library (SSH and ST)
1997-01-01 – heden
Databanken Ondernemingsplan
Company.info
This link opens in a new windowCompany.info bevat bedrijfsinformatie van Nederlandse organisaties met meer dan vijftig medewerkers of meer dan € 1 mln omzet. Daarnaast bevat het bedrijfsinformatie over internationale, veelal in Nederland actieve ondernemingen.
Hoe log je in op Company Info? Gebruikersnaam = je Zuyd e-mailadres. Kies: Log in met SURFCONEXT. Selecteer Zuyd Hogeschool Bekijk de afbeelding
HBO-Kennisbank
This link opens in a new windowDe HBO Kennisbank is de etalage van de hogescholen, biedt toegang tot kennisproducten van studenten, docenten en lectoren en vervult een brugfunctie tussen het toegepaste onderzoek en de beroepspraktijk. Zuyd Hogeschool participeert sinds 2008 in de HBO-Kennisbank.
Kluwer Navigator = InView Essential
This link opens in a new windowDe Kluwer Navigator is een databank, die ook interessant is voor niet-juridische opleidingen. Deze databank bevat ruim 200 titels op het gebied van wetgeving, jurisprudentie en andere juridische literatuur, maar ook modules op het gebied van accountancy, facility management, sociale verzekeringen, onderwijs en personeel & arbeid.
Nexis Uni (formerly known as LexisNexis Academic - total news)
This link opens in a new windowWith Nexis Uni you can access the full-text of Dutch and international newspapers and other news sources. Nexis Uni includes more than 2,500 newspapers from around the world, many of which are available online the same day as publication. More than 1,000 magazines and journals and over 600 newsletters also are available on Nexis Uni.
Sources like: De Volkskrant, Het Financieele Dagblad, The New York Times, Le Figaro, Der Spiegel, The Guardian, El Pais etc.Nexis Uni® tutorial: Learn the Fundamentals of Searching in Nexis Uni (lexisnexis.com)Nexis Uni® instructie: Leer de grondbeginselen van zoeken in Nexis Uni (lexisnexis.com)
Statline CBS
This link opens in a new windowStatLine is de elektronische databank van het CBS. In StatLine staat statistische informatie over vele maatschappelijke onderwerpen in de vorm van tabellen, grafieken en kaarten. Alle resultaten zijn gratis toegankelijk. Printen of exporteren kan ook gratis.
Statista - The Statistics Portal
This link opens in a new windowStatista is one of the world’s largest statistics portals and provides you with a research tool to access data from (inter)national market research institutes.
Databanken met Artikelen, Ondernemingsplan
Academic Search Ultimate
This link opens in a new windowA renowned scholarly resource providing superior full-text academic journals covering the major areas of academic research.
BJu Tijdschriften online
This link opens in a new windowBJu Tijdschriften online bevat een archief met meer dan 5500 juridisch- wetenschappelijke artikelen het gebied van burgerlijk recht, burgerlijk procesrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht, erfrecht, estate planning, strafrecht, rechtsfilosofie, criminologie, mediation en herstelrecht. De artikelen gaan terug tot 2002.
Business Source Ultimate
This link opens in a new windowThe most popular database for Full-Text business publications.
DOAJ : Directory of Open Access Journals
This link opens in a new windowThis service covers free, full text, quality controlled scientific and scholarly journals. DOAJ aims to cover all subjects and languages.
ScienceDirect
This link opens in a new windowThe world's leading full-text scientific database.
Wiley Online Library
This link opens in a new windowWiley Online Library hosts the world's broadest and deepest multidisciplinary collection of online resources covering life, health and physical sciences, social science, and the humanities. Access Online Journals, view chapter summaries, download PDFs, save publications and chapters, search for related content, export citations, and click through to references.
E-boeken Commerciele Economie, collectie Zuyd Bibliotheek
Overzicht van E-boeken, opgenomen in de collectie van Zuyd Bibliotheek
