Artikelen over Financiering full-text ttoegankelijk via het vakblad MAB
DoorstroomvennootschappenDe omvang van buitenlandse investeringen die via Nederland lopen, is uitzonderlijk groot. Het gezamenlijke balanstotaal van brievenbusfirma’s en andere financiële tussenschakels met een beperkte economische aanwezigheid in Nederland bedraagt zo’n 4.500 miljard euro. Op verzoek van Tweede Kamerleden heeft een commissie onderzoek gedaan naar deze doorstroomvennootschappen. Dit position paper bevat de schriftelijke inbreng die het CPB heeft geleverd bij de start van de commissie.
Na een uitgebreide registratie en opgave van je zoekprofiel kun je gratis zoeken in de diverse managementmodellen en heb je toegang tot de inhoud van de database.
AFMDe Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren, lenen, pensioenen, kapitaalmarkten, asset management en accountantsorganisaties en verslaggeving. Het is belangrijk dat het publiek, het bedrijfsleven en de overheid vertrouwen hebben in de financiële markten. En dat de markten op een duidelijke en eerlijke manier werken.
CashcowCashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.
CMWebWebsite bij het tijdschrift Controllers Magazine.
Zuyd Bibliotheek Ligne heeft een abonnement op dit tijdschrift, voor inlog m.b.t. toegng artikelen vraag bij de bibliotheekbalie.
Dutch Corporate Finance AssociationDe DCFA is een onafhankelijke vereniging van ervaren fusie- en overnameprofessionals gericht op multidisciplinaire samenwerking en uitwisseling van kennis, netwerk en ervaring onder haar leden door diverse inhoudelijke bijeenkomsten en netwerkbijeenkomsten te organiseren en een online platform te bieden voor haar leden
ESBZuyd Bibliotheek heeft een abonnement op het vakblad ESB. Je hebt ook online toegang tot alle artikelen van ESB. Stuur een mail naar bibliotheek.ligne@zuyd.nl
voor de toegangscode.
FD Financieele DagbladZuyd Bibliotheek heeft een abonnement op het FD. Je hebt daarom online toegang tot alle artikelen. Stuur een mail naar bibliotheek.ligne@zuyd.nl
voor de toegangscode.
Rendement, Financiële AdministratieVAKGEBIED
Financiële administratie
Geef uzelf een voorsprong! U vindt hier praktische informatie die u als financial nodig heeft. Denk aan tips en adviezen over afschrijvingsmethodes, de gerechtsdeurwaarder, de omzet voorspellen met Excel en nog veel meer.
Beleggers belangen: officieel orgaan van de Vereniging van Fondsenhouders van de Vereniging Effectenbescherming en van de Nederlandse Vereniging van ObligatiehoudersCoauteur: Vereniging Effectenbescherming (Auteur), Nationale Stichting voor Beleggingsstudieclubs (Auteur)
Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift
Taal: Dutch
Jaar: 1956, Schiedam Nederlandse Vereniging van Obligatiehouders 1956
Onderwerpen:
Beleggingsleer
Beleggingen
345.7
Exemplaren
Omschrijving
Verwante items
Beschrijving item: Jrg. 1 (1956/57) - ...
Bevat tevens de mededelingen van de Vereniging Effectenbescherming
Fysieke beschrijving: 30 cm
Periodiciteit: Ligne: bewaartermijn 2 jaar
ISSN: 00058-343
PPN: 831087439
VFPMateriaal:
Tijdschrift Tijdschrift
Taal:
Dutch
Jaar:
1996, Deventer Kluwer 1996
Onderwerpen:
Financiële planning
Beleggingen
Beleggingsleer
ts
Dit tijdschrift is ook elektronisch beschikbaar via de databank Kluwer Navigator
Exemplaren
Omschrijving
Verwante items
Bibliotheek Ligne
DZ36000092706728
Tijdschrift - lopend abonnement
BJU Onderneming en FinancieringOnderneming en Financiering (O&F) combineert juridische en financiële onderwerpen rondom ondernemingen. Elk nummer behandelt één actueel thema waar elke onderneming mee te maken heeft.
E-Tijdschriften, selectie van voorbeelden
Econometric Research in FinanceISSN: 2451-1935; 2451-2370
Onderwerp (Algemeen): Banking, Finance & Investing
Uitgever: SGH Warsaw School of Economics, Collegium of Economic Analysis
Extra informatie
Onderwerp (Medisch)
Business and Economics -- Finance
Onderwerp (LC)
Social Sciences -- Finance
Alternatieve titel
ERFIN
Volledige teksttoegang
DOAJ: Directory of Open Access Journals
2016-01-01 – heden
Green Finance and InvestmentISSN: 2409-0344; 2409-0336
Onderwerp (Algemeen): Banking, Finance & Investing
Uitgever: OECD Publications Centre
Extra informatie
Onderwerp (Medisch)
Business and Economics -- Finance
Onderwerp (LC)
Social Sciences -- Finance -- Finance management. Business finance.
Volledige teksttoegang
OECD-iLibrary Serials
2015-02-09 – heden
Journal of Applied Corporate FinanceISSN: 1745-6622; 1936-8216
Subject (General): Banking, Finance & Investing
Publisher: John Wiley & Sons
Additional information
Subject (Medical)
Business and Economics -- Finance
Subject (LC)
Social Sciences -- Finance
Title History
2002 The Bank of America Journal of Applied Corporate Finance continued by
Journal of Applied Corporate Finance
Full Text Access
Business Source Ultimate
2004-05-01 – Present (Full Text Delay: 1 year)
Wiley Online Library
1988-01-01 – Present
The Journal of FinanceISSN: 2077-6527; 2077-6535
Publisher: OECD Publications Centre
Additional information
Full Text Access
OECD-iLibrary Serials
2001-08-01 – Present
Trends in Finance & EconomicsOnderwerp (Algemeen): Banking, Finance & Investing
Uitgever: REST Publisher
Extra informatie
Onderwerp (Medisch)
Business and Economics -- Finance
Onderwerp (LC)
Social Sciences -- Finance
Volledige teksttoegang
Business Source Ultimate
2023-09-01 – heden
Databanken Financiering
Academic Search UltimateThis link opens in a new windowA renowned scholarly resource providing superior full-text academic journals covering the major areas of academic research.
BJu Tijdschriften onlineThis link opens in a new windowBJu Tijdschriften online bevat een archief met meer dan 5500 juridisch- wetenschappelijke artikelen het gebied van burgerlijk recht, burgerlijk procesrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht, erfrecht, estate planning, strafrecht, rechtsfilosofie, criminologie, mediation en herstelrecht. De artikelen gaan terug tot 2002.
Business Source UltimateThis link opens in a new windowThe most popular database for Full-Text business publications.
Company.infoThis link opens in a new windowCompany.info bevat bedrijfsinformatie van Nederlandse organisaties met meer dan vijftig medewerkers of meer dan € 1 mln omzet. Daarnaast bevat het bedrijfsinformatie over internationale, veelal in Nederland actieve ondernemingen.
DOAJ : Directory of Open Access JournalsThis link opens in a new windowThis service covers free, full text, quality controlled scientific and scholarly journals. DOAJ aims to cover all subjects and languages.
InView EssentialThis link opens in a new windowInView Essential is een databank, die ook interessant is voor niet-juridische opleidingen. Deze databank bevat titels op het gebied van wetgeving, jurisprudentie en andere juridische literatuur, maar ook modules op het gebied van accountancy, facility management, sociale verzekeringen, onderwijs en personeel & arbeid.
Inloggen via SURF, kies Zuyd Hogeschool
ScienceDirectThis link opens in a new windowThe world's leading full-text scientific database.
Company.infoThis link opens in a new windowCompany.info bevat bedrijfsinformatie van Nederlandse organisaties met meer dan vijftig medewerkers of meer dan € 1 mln omzet. Daarnaast bevat het bedrijfsinformatie over internationale, veelal in Nederland actieve ondernemingen.
Statista - The Statistics PortalThis link opens in a new windowStatista is one of the world’s largest statistics portals and provides you with a research tool to access data from (inter)national market research institutes.
Wiley Online LibraryThis link opens in a new windowWiley Online Library hosts the world's broadest and deepest multidisciplinary collection of online resources covering life, health and physical sciences, social science, and the humanities. Access Online Journals, view chapter summaries, download PDFs, save publications and chapters, search for related content, export citations, and click through to references.
