CMWebWebsite bij het tijdschrift Controllers Magazine.
Zuyd Bibliotheek Ligne heeft een abonnement op dit tijdschrift, voor inlog m.b.t. toegng artikelen vraag bij de bibliotheekbalie.
ESBZuyd Bibliotheek heeft een abonnement op het vakblad ESB. Je hebt ook online toegang tot alle artikelen van ESB. Stuur een mail naar bibliotheek.ligne@zuyd.nl
voor de toegangscode.
FD Financieele DagbladZuyd Bibliotheek heeft een abonnement op het FD. Je hebt daarom online toegang tot alle artikelen. Stuur een mail naar bibliotheek.ligne@zuyd.nl
voor de toegangscode.
Managementsite KennisbankVergroot uw kennis en persoonlijke effectiviteit met de selectie van het beste uit ManagementSite. Overzicht van de verzamelde kennis en ervaring op basis van de 120 meest gebruikte zoekwoorden. De oogst van 20 jaar publiceren door 1.400 professionals en wetenschappers.
Met compacte samenvattingen door de redactie. Tevens de slimste ‘Tips en tricks’ en de meest besproken en gelezen artikelen per onderwerp.
Me Judice, Economen in debatMe Judice is een onafhankelijk discussieforum met als doel het debat onder economen te stimuleren. Economen worden uitgenodigd om te schrijven over onderwerpen die het publieke belang raken. De lezer of auteur kan zowel een leek zijn met interesse in economische vraagstukken, als een beleidseconoom bij overheid of bedrijfsleven, of een academicus
Monitoring Commissie Corporate Governance CodeOp 11 december 2013 heeft minister Kamp van Economische Zaken een nieuwe monitoringcommissie ingesteld. De Monitoring Commissie heeft tot taak de actualiteit en bruikbaarheid van de Code te bevorderen en de naleving ervan door de Nederlandse beursvennootschappen en institutionele beleggers te monitoren. Met het oog hierop is afgesproken dat de Monitoring Commissie jaarlijks een rapport over de naleving uitbrengt
Vakbladen Corporate Governance
Accountant: maandblad van de Nederlandse Beroepsorganisatie van AccountantsCoauteurs:
Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (Auteur)
Materiaal:
Tijdschrift Tijdschrift
Taal:
Dutch
Jaar:
2011, Amsterdam Reed Business 2011
Onderwerpen:
Accountancy
Tijdschriften
ts
Exemplaren
Omschrijving
Verwante items
Internet
Website van dit tijdschrift
Bibliotheek Ligne
DZ36000092695756
Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2015-Q 4 Normaal uitleenbaar
DZ36000092709193
Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016-Q 4 Normaal uitleenbaar
DZ36000092712627
Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017-Q 1 Beschikbaar
DZ36000093706883
Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017-Q 2 Alleen ter inzage
CM : Controllers MagazineMateriaal: Tijdschrift Tijdschrift
Taal: Dutch
Jaar: 2015, Deventer een uitgave van Vakmedianet 2015
Onderwerpen:
Controlling
Accounting
361.5
Exemplaren
Omschrijving
Verwante items
Beschrijving item: Nummer 1, maart 2015 - ...
Omslagondertitel: Voor de financieel professional met ambitie
Verschijnt 10x per jaar
Samensmelting van: Tijdschrift controlling, ISSN 1389-7713 + en: Tijdschrift administratie, ISSN 1388-2635 + en: Controllers magazine, ISSN 0926-7158
Fysieke beschrijving: 30 cm
Periodiciteit: Ligne: bewaartermijn 2 jaar
ISSN: 2405-8459
PPN: 390789291
Corporate GovernanceISSN: 2077-6527; 2077-6535
Publisher: OECD Publications Centre
Additional information
Full Text Access
OECD-iLibrary Serials
2001-08-01 – Present
Corporate Governance: An International ReviewISSN: 0964-8410; 1467-8683
Subject (General): Management; Corporate Law
Publisher: Wiley-Blackwell
Additional information
Subject (Medical)
Business and Economics -- Business and Economics (General) -- Management; Law -- Corporation Law
Subject (LC)
Law -- Law in general. Comparative and uniform law. Jurisprudence -- Comparative law. International uniform law
Alternate Title
Corporate governance
Full Text Access
Business Source Ultimate
1997-01-01 – Present (Full Text Delay: 1 year)
Wiley Online Library
1993-01-01 – Present
Corporate Governance and Organizational Behavior ReviewISSN: 2521-1889; 2521-1870
Subject (General): Business (General)
Publisher: Virtus Interpress
Additional information
Subject (Medical)
Business and Economics -- Business and Economics (General)
Subject (LC)
Social Sciences -- Social sciences (General)
Full Text Access
Business Source Ultimate
2023-10-01 – Present
IUP Journal of Corporate GovernanceISSN: 0972-6853
Subject (General): Management
Publisher: ICFAI University Press
Additional information
Subject (Medical)
Business and Economics -- Business and Economics (General) -- Management
Subject (LC)
Social Sciences -- Industries. Land use. Labor -- Management. Industrial management
Full Text Access
Business Source Ultimate
2010-01-01 – Present
Databanken Corporate Governance
Academic Search UltimateThis link opens in a new windowA renowned scholarly resource providing superior full-text academic journals covering the major areas of academic research.
Business Source UltimateThis link opens in a new windowThe most popular database for Full-Text business publications.
DOAJ : Directory of Open Access JournalsThis link opens in a new windowThis service covers free, full text, quality controlled scientific and scholarly journals. DOAJ aims to cover all subjects and languages.
Nexis Uni (formerly known as LexisNexis Academic - total news)This link opens in a new windowWith Nexis Uni you can access the full-text of Dutch and international newspapers and other news sources. Nexis Uni includes more than 2,500 newspapers from around the world, many of which are available online the same day as publication. More than 1,000 magazines and journals and over 600 newsletters also are available on Nexis Uni.
Sources like: De Volkskrant, Het Financieele Dagblad, The New York Times, Le Figaro, Der Spiegel, The Guardian, El Pais etc.Nexis Uni® tutorial: Learn the Fundamentals of Searching in Nexis Uni (lexisnexis.com)Nexis Uni® instructie: Leer de grondbeginselen van zoeken in Nexis Uni (lexisnexis.com)
ScienceDirectThis link opens in a new windowThe world's leading full-text scientific database.
Statista - The Statistics PortalThis link opens in a new windowStatista is one of the world’s largest statistics portals and provides you with a research tool to access data from (inter)national market research institutes.
Wiley Online LibraryThis link opens in a new windowWiley Online Library hosts the world's broadest and deepest multidisciplinary collection of online resources covering life, health and physical sciences, social science, and the humanities. Access Online Journals, view chapter summaries, download PDFs, save publications and chapters, search for related content, export citations, and click through to references.
