Na een uitgebreide registratie en opgave van je zoekprofiel kun je gratis zoeken in de diverse managementmodellen en heb je toegang tot de inhoud van de database.
INKHet INK helpt organisaties op weg naar business excellence, zodat zij continuïteit, veerkracht en vitaliteit ontwikkelen en samen met belanghebbenden streven naar groei van waarde.
Het INK is een ontmoetingsplaats voor mensen die geen genoegen nemen met middelmaat. Het is een beweging waarin praktijkmensen, wetenschappers, adviseurs en assessors hun kennis en ervaring delen en elkaar verder helpen. Het INK biedt daartoe het netwerk, de kennis, de praktisch toepasbare hulpmiddelen, de trainingen en de ondersteuning.
INK vervult haar rol als Stichting vanuit een niet-commerciële, ideële en onafhankelijke positie. Het INK richt zich op de ontwikkeling van business excellence bij Nederlandse profit en non-profit organisaties.
Het INK draagt tevens bij aan de ontwikkeling van Business Excellence in Europa via haar partnerschap met EFQM. In het netwerk van meer dan veertig nationale partnerorganisaties speelt het INK een actieve rol in de productontwikkeling en is het INK gekend voor de strategische waarde van zijn assessments.
ManagementmodellenManagementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.
Academic Search UltimateThis link opens in a new windowA renowned scholarly resource providing superior full-text academic journals covering the major areas of academic research.
Business Source UltimateThis link opens in a new windowThe most popular database for Full-Text business publications.
HBO-KennisbankThis link opens in a new windowDe HBO Kennisbank is de etalage van de hogescholen, biedt toegang tot kennisproducten van studenten, docenten en lectoren en vervult een brugfunctie tussen het toegepaste onderzoek en de beroepspraktijk. Zuyd Hogeschool participeert sinds 2008 in de HBO-Kennisbank.
IEEE Xplore Digital LibraryThis link opens in a new windowThe IEEE Xplore digital library is a powerful resource for discovery of and access to scientific and technical content published by the IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) and its publishing partners.
LET OP! Inloggen via SURFconext (kies onderaan: Inloggen via uw onderwijsinstelling)
NEN Connect is het online normbeheerprogramma van NEN en biedt:
- Gegarandeerd de actuele versies van normen
- De mogelijkheid om vervallen normen te raadplegen
- Uitgebreid zoeken binnen alle normen die NEN uitgeeft
- Inzicht in wijzigingen binnen uw collectie
- Download- en attenderingscollecties
ScienceDirectThis link opens in a new windowThe world's leading full-text scientific database.
SpringerLink HBO Journals & E-booksThis link opens in a new windowProviding researchers with access to millions of scientific documents from journals, books, series, protocols and reference works.
Statista - The Statistics PortalThis link opens in a new windowStatista is one of the world’s largest statistics portals and provides you with a research tool to access data from (inter)national market research institutes.
Wiley Online LibraryThis link opens in a new windowWiley Online Library hosts the world's broadest and deepest multidisciplinary collection of online resources covering life, health and physical sciences, social science, and the humanities. Access Online Journals, view chapter summaries, download PDFs, save publications and chapters, search for related content, export citations, and click through to references.
E-Tijdschriften Kwaliteitsmanagement
International Journal for Quality ResearchISSN: 1800-6450; 1800-7473
Onderwerp (Algemeen): Quality Management
Uitgever: Escuela de Administracion y Mercadotecnia del Quindio
Extra informatie
Onderwerp (LC)
Social Sciences -- Industries. Land use. Labor -- Management. Industrial management
Alternatieve titel
IJQR
Volledige teksttoegang
DOAJ: Directory of Open Access Journals
2007-01-01 – heden
Lean & Six Sigma ReviewISSN: 2638-7980; 2638-7999
Onderwerp (Algemeen): Business
Uitgever: American Society for Quality
Extra informatie
Onderwerp (Medisch)
Business and Economics
Onderwerp (LC)
Social Sciences -- Commerce -- Business
Alternatieve titel
Six sigma forum magazine; American Society for Quality six sigma forum magazine
Titelgeschiedenis
2019 ASQ Six Sigma Forum Magazine vervolgd door
Lean & Six Sigma Review
Volledige teksttoegang
Business Source Ultimate
2019-02-01 – heden
Total Quality Management & Business ExcellenceISSN: 1478-3363; 1478-3371
Onderwerp (Algemeen): Total Quality Management
Uitgever: Taylor & Francis
Extra informatie
Onderwerp (Medisch)
Business and Economics -- Business and Economics (General) -- Commerce
Onderwerp (LC)
Social Sciences -- Commerce
Alternatieve titel
Total quality management and business excellence; Total quality management and business excellence|Total quality management and business excellence
Titelgeschiedenis
2003 Total Quality Management vervolgd door
Total Quality Management & Business Excellence
Volledige teksttoegang
Business Source Ultimate
2003-01-01 – heden (Vertraging volledige tekst: 1 jaar)
Hospitality & Tourism Complete
2003-01-01 – heden (Vertraging volledige tekst: 1 jaar)
Taylor & Francis Library (SSH and ST)
2003-01-01 – heden
