Na een uitgebreide registratie en opgave van je zoekprofiel kun je gratis zoeken in de diverse managementmodellen en heb je toegang tot de inhoud van de database.
AFM
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren, lenen, pensioenen, kapitaalmarkten, asset management en accountantsorganisaties en verslaggeving. Het is belangrijk dat het publiek, het bedrijfsleven en de overheid vertrouwen hebben in de financiële markten. En dat de markten op een duidelijke en eerlijke manier werken.
Cashcow
Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.
CMWeb
Website bij het tijdschrift Controllers Magazine.
Zuyd Bibliotheek Ligne heeft een abonnement op dit tijdschrift, voor inlog m.b.t. toegng artikelen vraag bij de bibliotheekbalie.
Dutch Corporate Finance Association
De DCFA is een onafhankelijke vereniging van ervaren fusie- en overnameprofessionals gericht op multidisciplinaire samenwerking en uitwisseling van kennis, netwerk en ervaring onder haar leden door diverse inhoudelijke bijeenkomsten en netwerkbijeenkomsten te organiseren en een online platform te bieden voor haar leden
ESB
Zuyd Bibliotheek heeft een abonnement op het vakblad ESB. Je hebt ook online toegang tot alle artikelen van ESB. Stuur een mail naar bibliotheek.ligne@zuyd.nl
voor de toegangscode.
FD Financieele Dagblad
Zuyd Bibliotheek heeft een abonnement op het FD. Je hebt daarom online toegang tot alle artikelen. Stuur een mail naar bibliotheek.ligne@zuyd.nl
voor de toegangscode.
Rendement, Financiële Administratie
VAKGEBIED
Financiële administratie
Geef uzelf een voorsprong! U vindt hier praktische informatie die u als financial nodig heeft. Denk aan tips en adviezen over afschrijvingsmethodes, de gerechtsdeurwaarder, de omzet voorspellen met Excel en nog veel meer.
Databanken Financiering
Academic Search Ultimate
This link opens in a new windowA renowned scholarly resource providing superior full-text academic journals covering the major areas of academic research.
BJu Tijdschriften online
This link opens in a new windowBJu Tijdschriften online bevat een archief met meer dan 5500 juridisch- wetenschappelijke artikelen het gebied van burgerlijk recht, burgerlijk procesrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht, erfrecht, estate planning, strafrecht, rechtsfilosofie, criminologie, mediation en herstelrecht. De artikelen gaan terug tot 2002.
Business Source Ultimate
This link opens in a new windowThe most popular database for Full-Text business publications.
Company.info
This link opens in a new windowCompany.info bevat bedrijfsinformatie van Nederlandse organisaties met meer dan vijftig medewerkers of meer dan € 1 mln omzet. Daarnaast bevat het bedrijfsinformatie over internationale, veelal in Nederland actieve ondernemingen.
Hoe log je in op Company Info? Gebruikersnaam = je Zuyd e-mailadres. Kies: Log in met SURFCONEXT. Selecteer Zuyd Hogeschool Bekijk de afbeelding
DOAJ : Directory of Open Access Journals
This link opens in a new windowThis service covers free, full text, quality controlled scientific and scholarly journals. DOAJ aims to cover all subjects and languages.
InView Essential
This link opens in a new windowInView Essential is een databank, die ook interessant is voor niet-juridische opleidingen. Deze databank bevat titels op het gebied van wetgeving, jurisprudentie en andere juridische literatuur, maar ook modules op het gebied van accountancy, facility management, sociale verzekeringen, onderwijs en personeel & arbeid.
Inloggen via SURF, kies Zuyd Hogeschool
ScienceDirect
This link opens in a new windowThe world's leading full-text scientific database.
Company.info
This link opens in a new windowCompany.info bevat bedrijfsinformatie van Nederlandse organisaties met meer dan vijftig medewerkers of meer dan € 1 mln omzet. Daarnaast bevat het bedrijfsinformatie over internationale, veelal in Nederland actieve ondernemingen.
Hoe log je in op Company Info? Gebruikersnaam = je Zuyd e-mailadres. Kies: Log in met SURFCONEXT. Selecteer Zuyd Hogeschool Bekijk de afbeelding
Statista - The Statistics Portal
This link opens in a new windowStatista is one of the world’s largest statistics portals and provides you with a research tool to access data from (inter)national market research institutes.
Wiley Online Library
This link opens in a new windowWiley Online Library hosts the world's broadest and deepest multidisciplinary collection of online resources covering life, health and physical sciences, social science, and the humanities. Access Online Journals, view chapter summaries, download PDFs, save publications and chapters, search for related content, export citations, and click through to references.
Vakbladen Financiering
Beleggers belangen: officieel orgaan van de Vereniging van Fondsenhouders van de Vereniging Effectenbescherming en van de Nederlandse Vereniging van Obligatiehouders
Coauteur: Vereniging Effectenbescherming (Auteur), Nationale Stichting voor Beleggingsstudieclubs (Auteur)
Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift
Taal: Dutch
Jaar: 1956, Schiedam Nederlandse Vereniging van Obligatiehouders 1956
Onderwerpen:
Beleggingsleer
Beleggingen
345.7
Exemplaren
Omschrijving
Verwante items
Beschrijving item: Jrg. 1 (1956/57) - ...
Bevat tevens de mededelingen van de Vereniging Effectenbescherming
Fysieke beschrijving: 30 cm
Periodiciteit: Ligne: bewaartermijn 2 jaar
ISSN: 00058-343
PPN: 831087439
VFP
Materiaal:
Tijdschrift Tijdschrift
Taal:
Dutch
Jaar:
1996, Deventer Kluwer 1996
Onderwerpen:
Financiële planning
Beleggingen
Beleggingsleer
ts
Dit tijdschrift is ook elektronisch beschikbaar via de databank Kluwer Navigator
Exemplaren
Omschrijving
Verwante items
Bibliotheek Ligne
DZ36000092706728
Tijdschrift - lopend abonnement
BJU Onderneming en Financiering
Onderneming en Financiering (O&F) combineert juridische en financiële onderwerpen rondom ondernemingen. Elk nummer behandelt één actueel thema waar elke onderneming mee te maken heeft.
E-Tijdschriften, selectie van voorbeelden
Journal of Applied Corporate Finance
Via Wiley
Published since 1988 and reaching a broad audience of senior corporate policy makers, this highly regarded quarterly brings together academic thinkers and financial practitioners to address topics driving corporate value. The Journal covers a range of topics, including risk management, corporate strategy, corporate governance and capital structure. The Journal also features its popular roundtable discussions among corporate executives and academics, on topics such as integrity in financial reporting.
Journal of Corporate Finance
Via ScienceDirect
The Journal of Corporate Finance aims to publish high quality, original manuscripts or shorter format papers in both theoretical and empirical corporate finance. Areas of interest include, but are not limited to: financial structure, governance, product markets, payout, labor, innovation, risk …
International Journal of Corporate Finance & Accounting
via Business Source
ISSN:
23344628
Publisher Information:
IGI Global, Inc.
701 Chocolate Avenue
Hershey
PA
17033
United States of America
Bibliographic Records:
01/01/2022 to present
Full Text:
01/01/2014 to present
Publisher URL:
https://www.igi-global.com/
The Journal of Finance
Via Wiley
This multidisciplinary journal publishes leading research across all the major fields of financial research reaching over 8,000 academics, finance professionals, libraries, government, and financial institutions around the world. The Journal of Finance is the official publication of The American Finance Association, the premier academic organization devoted to the study and promotion of knowledge about financial economics.
Finance Research Letters
Via ScienceDirect
Finance Research Letters invites submissions in all areas of finance, broadly defined. Finance Research Letters offers and ensures the rapid publication of important new results in these areas. We aim to provide a rapid response to papers, with all papers undergoing a desk review by one of the …
The European Journal of Finance
Via Taylor & Francis
The European Journal of Finance publishes a full range of research into theoretical and empirical topics in finance. The emphasis is on issues that reflect European interests and concerns. The journal aims to publish work that is motivated by significant issues in the theory or practice of finance.
The journal promotes communication between finance academics and practitioners by providing a vehicle for the publication of research into European issues, stimulating research in finance within Europe, encouraging the international exchange of ideas, theories and the practical application of methodologies and playing a positive role in the development of the infrastructure for finance research, teaching and practice throughout Europe.
