Bedrijfsadministratie - Ondernemingsplan (Accountancy | Finance &Control)

Publicaties Bedrijfsadministratie

Basiskennis Boekhouden met resultaat by Krom, H.M.M (Author)
Publication Date: 2024
Boekhouden Geboekstaafd 2 by Broerse, Wim (Author), Schauten, Wim (Author), Heslinga, Derk Jan (Author)
Publication Date: 2023
Interrelaties tussen bedrijfskosten, verkoopvolumes en bedrijfsresultaten by Interrelaties tussen bedrijfskosten, verkoopvolumes en bedrijfsresultaten Format: Book Book Language: Undetermined Year: 2023, Antwerpen / Apeldoorn Maklu 2023-(-) Series: Bijzondere reeks voor Veroepsvereniging voor boekhoudkundige beroepen ; Subjects: Kengetallen (bedrijfskunde) ACC Boekhouding F&C 368.6 Holdings Description Context Similar Items Ligne - Zuyd Hogeschool DZ36000094002456 Boeken - vakliteratuur 368.6 Elst
Publication Date: 2023

E-boeken, selectie van voorbeelden

Boekhouden geboekstaafd 2 by Broerse, Wim (Author), Heslinga, Derk Jan (Author), Schauten, Wim (Author)
Publication Date: 2023
Financiële rekenkunde by Gruijters, Hans (Author)
Publication Date: 2024
Sustainability Accounting, Management Control and Reporting: A European Perspective by Baret, Pierre (Author), Songini, Lucrezia (Author), Pistoni, Anna (Author)
Publication Date: 2023

Onderzoeksoutput Bedrijfsadministratie/ Financial accounting

Assesing Accounting Practices in MSMEs: A Study of BMT Mazaya’s Support Initiatives by Adhelia Desi Prawestri UIN Raden Mas Said Surakarta Via Paperity
Publication Date: 2024
The influence of managers’ perception, steady growth, economic scale, and financial capacity on the ability to adopt international financial reporting standards of Vietnamese enterprises by Quoc Thinh Tran, Khanh Lam Tran via DOAJ
Publication Date: 2024
Reframing imperial China's indigenous accounting history: further discoveries in archival materials from the three centuries before 1850 by Yuan, WP (Yuan, Weipeng) [1] ; Macve, R (Macve, Richard) [2] Via WOS
Publication Date: 2024

Voorbeelden zoeken in DiZ, Bedrijfsadministratie

THE OTTOMAN BANK AND THE EVOLUTION OF DOUBLE-ENTRY BOOKKEEPING IN 19TH CENTURY TURKEY
Publication Date: 2024
The risk-relevance of non-GAAP earnings
Publication Date: 2024

E-Bronnen

BaaZ,
De Financiële Begrippenlijst, DFB Uitleg over begrippen over economie, geld, geldzaken, financiële marketen, beurzen en beleggen
Financieel Management
MAB-online Full-text toegang tot alle artikelen van het vakblad MAB, Maandblad voor Accountancy en Bedrijfseconomie.
Management kennisbank, Financieel management
Rendement, Financiële Administratie VAKGEBIED Financiële administratie Geef uzelf een voorsprong! U vindt hier praktische informatie die u als financial nodig heeft. Denk aan tips en adviezen over afschrijvingsmethodes, de gerechtsdeurwaarder, de omzet voorspellen met Excel en nog veel meer.

Vakbladen bedrijfsadminitratie

Accountant: maandblad van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants Coauteurs: Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (Auteur) Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift Taal: Dutch Jaar: 2011, Amsterdam Reed Business 2011 Onderwerpen: Accountancy Tijdschriften ts Exemplaren Omschrijving Verwante items Internet Website van dit tijdschrift Bibliotheek Ligne DZ36000092695756 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2015-Q 4 Normaal uitleenbaar DZ36000092709193 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016-Q 4 Normaal uitleenbaar DZ36000092712627 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017-Q 1 Beschikbaar DZ36000093706883 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017-Q 2 Alleen ter inzage
Maandblad voor accountancy en bedrijfseconomie Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift Taal: Dutch Jaar: 1989, 's-Gravenhage Elsevier bedrijfsinformatie 1989 Onderwerpen: Accountancy Bedrijfseconomie Accounting ts Exemplaren Omschrijving Verwante items Internet Bijbehorende website Klik hier voor login gegevens / Click here for login data Bibliotheek Ligne DZ36000092697737 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 01/ 02 Normaal uitleenbaar DZ36000092697729 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 03 Normaal uitleenbaar DZ36000092697711 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 04 Normaal uitleenbaar DZ36000092697703 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 05 Normaal uitleenbaar DZ36000092699790 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 07/ 08 Normaal uitleenbaar DZ36000092693249 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 09 Normaal uitleenbaar DZ36000092701653 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 10 Normaal uitleenbaar DZ36000092702503 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 11 Normaal uitleenbaar DZ36000092710407 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 12 Normaal uitleenbaar DZ36000092711892 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 01/ 02 Normaal uitleenbaar DZ36000093704284 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 03/ 04 Normaal uitleenbaar DZ36000093706842 Tijdschrift - lopend abonnement

E-tijdschriften, selectie van voorbeelden

Accounting and Management Journal ISSN: 2579-9606; 2579-9614 Onderwerp (Algemeen): Accounting Education Uitgever: Universitas Nahdlatul Ulama Surabaya Extra informatie Onderwerp (Medisch) Agriculture Onderwerp (LC) Social Sciences -- Finance; Agriculture -- Animal culture -- Cost, yield, and profit. Accounting Volledige teksttoegang DOAJ: Directory of Open Access Journals 2017-01-01 – heden
Accounting Education ISSN: 0963-9284; 1468-4489 Onderwerp (Algemeen): Accounting & Tax; Accounting Education Uitgever: Taylor & Francis Extra informatie Onderwerp (Medisch) Business and Economics -- Business and Economics (General) -- Accounting Onderwerp (LC) Social Sciences -- Commerce -- Business Volledige teksttoegang Business Source Ultimate 1992-03-01 – heden (Vertraging volledige tekst: 1 jaar) Taylor & Francis Library (SSH and ST) 1997-03-01 – heden
Financial Accountability & Management ISSN: 0267-4424; 1468-0408 Onderwerp (Algemeen): Banking, Finance & Investing Uitgever: Wiley-Blackwell Extra informatie Onderwerp (Medisch) Business and Economics -- Finance Onderwerp (LC) Social Sciences -- Finance Alternatieve titel FAM; Financial accountability & management in governments, public services, and charities; Financial accountability and management in governments, public services, and charities Volledige teksttoegang Business Source Ultimate 1985-06-01 – heden (Vertraging volledige tekst: 1 jaar) Wiley Online Library 1985-01-01 – heden
Journal of Accounting, Finance and Auditing Studies ISSN: 2149-0996 Onderwerp (Algemeen): Business Finance Uitgever: Department of International Relations at Yalova University Extra informatie Onderwerp (Medisch) Business and Economics -- Finance Onderwerp (LC) Social Sciences -- Finance Alternatieve titel JAFAS Volledige teksttoegang Business Source Ultimate 2017-07-01 – heden DOAJ: Directory of Open Access Journals 2015-01-01 – heden

Databanken bedrijfsadministratie

Academic Search Ultimate This link opens in a new window A renowned scholarly resource providing superior full-text academic journals covering the major areas of academic research.
Business Source Ultimate This link opens in a new window The most popular database for Full-Text business publications.
DOAJ : Directory of Open Access Journals This link opens in a new window This service covers free, full text, quality controlled scientific and scholarly journals. DOAJ aims to cover all subjects and languages.
ScienceDirect This link opens in a new window The world's leading full-text scientific database.
Wiley Online Library This link opens in a new window Wiley Online Library hosts the world's broadest and deepest multidisciplinary collection of online resources covering life, health and physical sciences, social science, and the humanities. Access Online Journals, view chapter summaries, download PDFs, save publications and chapters, search for related content, export citations, and click through to references.