Management en organisatie - Ondernemingsplan (Accountancy | Finance &Control)

Publicaties Management en organisatie

Handboek Organisatie en management: Een praktijkgerichte benadering by Marcus, J.A. (Author), Dam, Nicolaas Hendrikus Martinus 1961- (Author)
Publication Date: 2023
Management en organisatie by Rorink, Fred J. (Author), Öztürk, Burcu (Author)
Publication Date: 2023

Publicaties Strategisch Management

Klaar om te wenden: Handboek voor de strateeg by Ruijter, Paul de (Author) Format: Book Book Language: Dutch Year: 2022, Schiedam Scriptum 2022-(-) Subjects: Management; Strategisch management 366.43 Holdings Description Similar Items Bibliotheek Ligne DZ36000093997177 Boeken- Vakliteratuur 366.43 Ruij - Normal loan
Publication Date: 2022
De macht van McKinsey: De verborgen invloed van het belangrijkste adviesbureau ter wereld by Bogdanich, Walt (Auteur), Forsythe, Michael G (Auteur) Andere auteurs: Kesteren, Alexander van (Vertaler), Luipen, Arjanne van (Vertaler), Nijs Bik-Plasman, Nannie de (Vertaler) Materiaal: Boek Boek Taal: Dutch Jaar: 2022, Amsterdam 2022-(-) Onderwerpen: Strategische planning Macht ; Psychologische aspecten Economische macht 366.43 Macht; Politiek Exemplaren Omschrijving Verwante items Ligne - Zuyd Hogeschool DZ36000094001326 Boeken - vakliteratuur 366.43 Bogd
Publication Date: 2022

Publicaties Leidinggeven

De Customer Leader: Leiderschapsgids voor het bouwen van een grootse business by Moenaert, Rudy (Author), Robben, Henry (Author)
Publication Date: 2024
Macht en politiek in besluitvorming: Gids voor een gezamenlijke aanpak by Hetebrij, Martin (Author)
Publication Date: 2023
Stilstaan bij persoonlijk leiderschap: Verhalen om te reflecteren op jezelf en de ander by Anthonio, Gabriël (Author)
Publication Date: 2023

Publicaties Organisatiecultuur

Profijtabiliteit: Hoe amplitie vanuit kernwaarden profijt oplevert voor iedereen by Wal, Paul ter (Author)
Publication Date: 2023

E-Boeken, selectie van voorbeelden

360 graden vertrouwen: De onzichtbare sleutel tot sterke werkrelaties by Spoel, Jan van der (Author)
Publication Date: 2023
Authentiek leiderschap voor vrouwen: Van macht naar kracht in 7 stappen by Holwerda, Jolanda (Author), Tettero, Liesbeth (Author)
Publication Date: 2024

Brave Together: Lead by Design, Spark Creativity, and Shape the Future with the Power of Co-Creation by Deaver, Chris (Author), Clawson, Ian (Author)
Publication Date: 2024

Voorbeelden zoeken in DiZ, Management en Organisatie

Building strong foundations in leadership and management for midwifery students Auteurs: Abdul-Rahim, Hadi Zulhiqman; 1Sharbini, Sharimawati H.; 2,3Ali, Mursidi; 4Abdul-Mumin, Khadizah H.3,4 Affiliatie: 1Graduate Study Programme, Pengiran Anak Puteri Rashidah Sa'adatul Bolkiah Institute of Health Sciences, Universiti Brunei Darussalam, Brunei Darussalam 2Public Health Programme, Pengiran Anak Puteri Rashidah Sa'adatul Bolkiah Institute of Health Sciences, Universiti Brunei Darussalam, Brunei Darussalam 3School of Nursing and Midwifery, La Trobe University, Australia 4Nursing and Midwifery Programme, Pengiran Anak Puteri Rashidah Sa'adatul Bolkiah Institute of Health Sciences, Universiti Brunei Darussalam, Brunei Darussalam Bron: British Journal of Midwifery (BR J MIDWIFERY), Jan2024; 32(1): 38-44. (7p) Type publicatie: Journal Article - tables/charts Taal: English Belangrijke onderwerpen: Education, Midwifery Students, Midwifery -- Asia, Southeastern Leadership -- Education Management -- Education Midwifery Minder belangrijke onderwerpen: Asia, Southeastern; Feedback; Quality of Health Care; Clinical Competence; Decision Making, Clinical; Teamwork; Collaboration; Interprofessional Relations; Time Management; Stakeholder Participation; Professional Role; Conflict Management; Communication; Management Styles
Op welke manier kan datagedreven werken bijdragen aan meer doelmatigheid en kwaliteit in de langdurige zorg?

E-Bronnen Management en Organisatie

12 Manage E-learning community over management. Online encyclopedie over managementmodellen, concepten en termen. Vertaald in 12 talen.
more...less...
Na een uitgebreide registratie en opgave van je zoekprofiel kun je gratis zoeken in de diverse managementmodellen en heb je toegang tot de inhoud van de database.
Economiehulp Economie Leer Kracht (E-L-K) is een non-profit organisatie geïnitieerd om docenten, studenten en andere geïnteresseerden te ondersteunen in uitleg en (studie)materiaal op het gebied van economie. E-L-K is opgezet vanuit het idee dat een docent zo weinig mogelijk tijd zou moeten steken in het ontwikkelen van leermateriaal. E-L-K zou graag zien dat reeds bestaand studiemateriaal voor iedereen open zou worden gesteld om op die manier kennis zoveel mogelijk te delen. Docenten kunnen zich zo meer focussen op het docent zijn en zo efficiënter werken.
more...less...
Op deze website veel studiemateriaal te vinden met uitleg en presentaties
Executive Finance Executivefinance.nl is hét platform voor de financial executive in de boardroom. In en op Executive Finance vindt hij of zij diepgang in finance en visie, inspiratie en opinie in strategie en management. Daarbij biedt het platform altijd een verrassende invalshoek. Exclusief, voor het financiële ‘neusje van de zalm’ in Nederland
FLOOR Management Netwerk
Intermediair
Boommanagement voorheen management Impact
Managementmodellen Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.
Managementsite Kennisbank Vergroot uw kennis en persoonlijke effectiviteit met de selectie van het beste uit ManagementSite. Overzicht van de verzamelde kennis en ervaring op basis van de 120 meest gebruikte zoekwoorden. De oogst van 20 jaar publiceren door 1.400 professionals en wetenschappers. Met compacte samenvattingen door de redactie. Tevens de slimste ‘Tips en tricks’ en de meest besproken en gelezen artikelen per onderwerp.
Management team Grootste magazine voor het gehele bedrijfsleven., website van dit vakblad Zuyd Bibliotheek heeft een abonnement op dit vakblad, https://vufind.cipal.be/zuyd/Record/c:ddzh:105939
Markensteijn Artikelen en blogs over management, leiderschap en organisatie door peter Markensteijn.
Rendement Management
Sprout

Publicaties Bedrijfsvoering, organisatieontwikkeling

Bedrijfskunde, de basis by Thuis, Peter (Author), Alblas, Gert (Author)
Publication Date: 2024
Organisaties die wél (samen)werken: Ketensturing in de publieke sector by Geelen, Peter (Author), Verhagen, Fleur (Author)
Publication Date: 2023
Organiseren & managen: het 7S-model toegepast
Publication Date: 2023

Publicaties Verandermanagement

Natuurlijk Agile: de verborgen wortels van wendbaarheid by Takken, Paul (Author)
Publication Date: 2022

Publicaties Projectmanagement

Vakbladen management en organisatie

Cm: voor de financieel professional met ambitie Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift Taal: Dutch Jaar: 2015, Deventer een uitgave van Vakmedianet 2015 Onderwerpen: Controlling Accounting 361.5 Exemplaren Omschrijving Verwante items Beschrijving item: Nummer 1, maart 2015 - ... Omslagondertitel: Voor de financieel professional met ambitie Verschijnt 10x per jaar Samensmelting van: Tijdschrift controlling, ISSN 1389-7713 + en: Tijdschrift administratie, ISSN 1388-2635 + en: Controllers magazine, ISSN 0926-7158 Fysieke beschrijving: 30 cm Periodiciteit: Ligne: bewaartermijn 2 jaar ISSN: 2405-8459 PPN: 390789291
Executive Finance Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift Taal: Dutch Jaar: 2015, [Alphen aan den Rijn] Vakmedianet Management 2015 Onderwerpen: Financieel management, financiering Financieel management ts Exemplaren Omschrijving Verwante items Internet Bijbehorende website Bibliotheek Ligne DZ36000092700176 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2015- 01 Normaal uitleenbaar DZ36000092696796 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 03 Normaal uitleenbaar DZ36000092700333 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 04 Normaal uitleenbaar DZ36000092702560 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 04 Normaal uitleenbaar DZ36000092701786 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 05 Normaal uitleenbaar DZ36000092702552 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 05 Normaal uitleenbaar DZ36000092709300 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 06 Normaal uitleenbaar DZ36000092711728 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 1 Normaal uitleenbaar DZ36000092713369 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 2 Normaal uitleenbaar DZ36000093706925 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften
MT Rendement Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift Taal: Dutch Jaar: 2009, Rotterdam Rendement Uitgeverij 2009 Onderwerpen: Personeelsmanagement Management en organisatie: algemeen Management Arbeidsverhoudingen ts Exemplaren Omschrijving Verwante items Internet Website van dit tijdschrift Klik hier voor login gegevens / click here for login data Bibliotheek Ligne DZ36000092698263 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 01 Normaal uitleenbaar DZ36000092698255 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 02 Normaal uitleenbaar DZ36000092698248 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 03 Normaal uitleenbaar DZ36000092698230 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 04 Normaal uitleenbaar DZ36000092698222 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 05 Normaal uitleenbaar DZ36000092698214 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 06 Normaal uitleenbaar DZ36000092704483 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 07 Normaal uitleenbaar DZ36000092699808 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 08 Normaal uitleenbaar DZ36000092707981 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 09 Normaal uitleenbaar DZ36000092701943 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 11 Normaal uitleenbaar DZ36000092703030 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 12 Normaal uitleenbaar DZ36000092703253 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 1 Normaal uitleenbaar DZ36000092712585 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 3 Normaal uitleenbaar DZ36000092713203 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 4 Normaal uitleenbaar DZ36000093704094 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 5 Normaal uitleenbaar DZ36000093704748 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 6 Normaal uitleenbaar DZ36000093707808 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 7 Alleen ter inzage DZ36000093080560 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften

E-Tijdschriften, selectie van voorbeelden

Academy of Management Perspectives Business Source Ultimate 02/01/2006 - heden
Management E-Tijdschrift, Full-text toegankelijk via database DOAJ
Management Research & Practice E-tijdschrift, full-text toegankelijk via database Business Source
ISBN: 2067-2462
International Journal of Lean Six Sigma Volledige teksttoegang Zuyd Emerald Pick & Mix 01/01/2010 - heden

Databanken Management en organisatie

Academic Search Ultimate This link opens in a new window A renowned scholarly resource providing superior full-text academic journals covering the major areas of academic research.
Business Source Ultimate This link opens in a new window The most popular database for Full-Text business publications.
DOAJ : Directory of Open Access Journals This link opens in a new window This service covers free, full text, quality controlled scientific and scholarly journals. DOAJ aims to cover all subjects and languages.
ScienceDirect This link opens in a new window The world's leading full-text scientific database.
Statista - The Statistics Portal This link opens in a new window Statista is one of the world’s largest statistics portals and provides you with a research tool to access data from (inter)national market research institutes.
Wiley Online Library This link opens in a new window Wiley Online Library hosts the world's broadest and deepest multidisciplinary collection of online resources covering life, health and physical sciences, social science, and the humanities. Access Online Journals, view chapter summaries, download PDFs, save publications and chapters, search for related content, export citations, and click through to references.