Skip to Main Content

Facility Management: Boeken

NIEUW in de collectie van Zuyd Bibliotheek

Wetteksten Hoger Onderwijs 2023 - 2024 
Wetteksten Hoger Onderwijs (2023-2024) is zeer geschikt voor studenten die nog weinig ervaring hebben met rechten. De bijgesloten studiewijzer helpt studenten bij het gebruik van deze verzameling wetteksten. Deze herziene, 39e editie is bijgewerkt op basis van nieuwe ontwikkelingen en wijzigingen in de wet- en regelgeving tot april 2023.

Plaatsingscode: 392.2 Wett

Business & Managementmodellen  
Business- & Managementmodellen behandelt de essentie van de modellen, de toepassingen in de praktijk, de resultaten en aandachtspunten bij gebruik van de modellen. Het helpt je om het juiste model snel te vinden bij het maken van praktijkopdrachten, een scriptie of een bedrijfsplan.

Plaatsingscode: 366.4 Muld

Ook online beschikbaar voor Zuyd

 

Het Ishikawa-diagram voor risicobeheer: Anticiperen op en oplossen van problemen binnen het bedrijf  
Dit boek biedt u een handige inleiding tot de toepassingen van het Ishikawa-diagram in projectbeheer, risicobeheer en kwaliteitscontrole. Het bevat ook een onderzoek van een casus, een bespreking van de tekortkomingen van het instrument en de mogelijke valkuilen die moeten worden vermeden, en een inleiding tot verwante modellen, zoals de 5 Whys-methode, het Pareto-diagram en de CARRTDAF-methode.

Online beschikbaar voor Zuyd

Vastgoedrekenen met spreadsheets  

Vastgoedrekenen met spreadsheets Dit boek biedt u praktische adviezen voor het uitvoeren van rendementsberekeningen op vastgoed. Daarbij wordt Microsoft Excel ingezet als hulpmiddel om deze berekeningen te maken. U krijgt daarmee een moderne en transparante werkwijze aangereikt, die inzicht geeft in zowel waardecreatie als risico’s in vastgoedprojecten. Zelf rekenmodellen bouwen In dit boek wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe u een rendementsberekening in Excel kunt maken en uw eigen rekenmodellen zelf kunt bouwen.

Plaatsingscode: 372.2 Wal

Basisboek Vastgoedrekenen: basiskennis voor vastgoedberekeningen in de praktijk 

Basisboek vastgoedrekenen Dankzij de groeiende financiële belangen in de vastgoedmarkt is een gedegen analyse van vastgoedprojecten een absolute must. Om te bepalen of een vastgoedproject haalbaar en financierbaar is, moeten we gericht gaan rekenen. Die rekensom, beter bekend als vastgoedrekenen, staat in dit boek centraal. Financiële grip op elke vastgoedfase In dit boek volgen we de levenscyclus van vastgoed: van ontwikkeling, realisatie tot en met beheer. Voor elke vastgoedfase wordt de bijbehorende exploitatieberekening uitgebreid behandeld en stap-voor-stap toegelicht met praktijkvoorbeelden.

Plaatsingscode: 372.2 Jong

Investeren in vastgoed, grond en gebieden 

Dit boek is speciaal geschreven voor het langjarige gebruik van vastgoed, grond en gebieden. Daarmee kunt u heel wat bereiken. Wat dacht u van leefbare steden en verduurzaming van de bestaande voorraad? Daarom focust dit boek op het effectief en efficiënt inzetten van financiële middelen, het sturen op beheersbare risico’s en een gezonde winstgevendheid. 

Plaatsingscode: 372.2 Vlek

Zoeken naar een boek!

Via de bibliotheekcatalogus van Zuyd kun je zoeken naar boeken en tijdschriften.

Hoe? Bekijk hier de korte kennisclipjes.

www.zuyd.nl | Disclaimer | Over Zuyd Bibliotheek