Skip to main content

Facility Management: Home

Over deze LibGuide

Bibliotheekgids gemaakt door Zuyd Bibliotheek voor studenten en medewerkers van de opleidingFacility Management.

Doorzoek informatiebronnen Zuyd (DiZ)


DiZ is de Zuyd Bibliotheek zoekmachine waarmee je via één zoekbalk zowel de bibliotheekcatalogus als een groot aantal databanken kunt doorzoeken.

Hoe kan ik thuis werken met de bronnen van Zuyd Bibliotheek?

Studenten en medewerkers van Zuyd die thuis willen werken met de bronnen van Zuyd Bibliotheek kunnen toegang krijgen via:

► EZ-proxy
-------------------------------------------------------------

Een alternatief voor EZ-proxy is: 
► Library Access
Voeg de Zuyd Bibliotheek toe aan je browser?
Bekijk de kennisclip!
 

Website Zuyd Bibliotheek

Zoek (wetenschappelijke) artikelen

Google Scholar  is een zoekmachine waarmee een groeiende verzameling wetenschappelijke publicaties wordt doorzocht. Deze publicaties vindt je niet met de 'gewone' Google.

 

Zoeken in DiZ (Doorzoek informatiebronnen Zuyd) - uitgelegd

Library Access

Library Access is een browserextensie die je zelf aan je favoriete browser toevoegt.
Library Access zorgt ervoor dat je al zoekende toegang krijgt tot informatie uit de vele databanken van Zuyd Bibliotheek. 
De kennisclip op deze pagina laat je zien hoe je Library Access kunt toevoegen aan je browser en hoe het werkt.

Download de tool op de website van de bibliotheek.

Nieuw in de collectie

Zeer praktisch naslagwerk voor iedereen die iets te organiseren heeft, van klein tot groot. Deze nieuwe uitgave is een geheel herziene en geactualiseerde versie van 'Events 2'*, waarin ook aandacht wordt besteed aan het verhogen van de impact die je kunt creëren met bijzondere evenementen door o.a. storytelling- en marketingtechnieken. 

In het eerste hoofdstukken van het boek maken studenten kennis met de belangrijkste economische concepten. De resterende hoofdstukken gaan dieper in op de vakgebieden financiering, management accounting en financial accounting.

Als facilitair leidinggevende beheer je de voorraad van een organisatie. Je kunt de verschillende gegevens over de voorraad interpreteren en op grond van deze gegevens bestellingen plaatsen. Je kunt inkoopspecificaties opstellen voor de benodigde materialen, middelen en/of grondstoffen. Hierbij pas je de regels van de inkoopprocedure van de organisatie toe en heb je kennis van de wettelijke regels die van toepassing zijn.

Scoop.it! Nieuwspagina voor facility management.

www.zuyd.nl | Disclaimer | Over Zuyd Bibliotheek