Facility Management: Scripties

Belangrijk!

Afstudeerwerkstukken worden in de Bibliotheekcatalogus en op de  website van Hbo-Kennisbank gepubliceerd. Wil je dat je scriptie gepubliceerd wordt stuur dan je werkstuk aan ons door. Bij het doorsturen van je werkstuk is het auteursrechtelijk van belang het toestemmingformulier in te vullen.

Lees meer op de pagina  Afstudeerwerk publiceren.

Scripties opleiding Facility Management Zuyd

Bronnen Verwerken

EndNote is software (gratis via Zuyd) waarmee je een persoonlijke databank bouwt met beschrijvingen van bronnen, zoals een boek of een tijdschriftartikel.
Door de koppeling van EndNote met Word kun je tijdens het schrijven literatuurverwijzingen en bronnenlijsten in je tekst opnemen. Voor meer informatie over Endnote: Klik hier

Handleiding: APA aanmaken  in Word

WORD biedt de mogelijkheid om een citaat of een bronnenlijst op te nemen in een document volgens de APA-normen. Dat kan zonder extra software. Nadeel is dat je deze referenties niet bewaart en niet kan hergebruiken.

De gebruiker hoeft alleen de gegevens van de geraadpleegde bron in te voeren. De verwijzingen in Word zijn helaas niet altijd zoals in De APA-richtlijnen uitgelegd staan aangegeven.

Zie uitleg + download op deze pagina.

HBO-Kennisbank

NARCIS