LibGuides: Accountancy: Management en organisatie

Publicaties Management en organisatie

Handboek Organisatie en management: Een praktijkgerichte benadering by Marcus, J.A. (Author), Dam, Nicolaas Hendrikus Martinus 1961- (Author)
Publication Date: 2023
Management en organisatie by Rorink, Fred J. (Author), Öztürk, Burcu (Author)
Publication Date: 2023

Publicaties Strategisch Management

Strategisch management: Spreiding, positionering en samenwerking by Eppink, Jan (Author), Melker, Gert-Jan (Author)
Publication Date: 2023

Publicaties Leidinggeven

De Customer Leader: Leiderschapsgids voor het bouwen van een grootse business by Moenaert, Rudy (Author), Robben, Henry (Author)
Publication Date: 2024
Het Leiderschapsmodelcanvas: In 8 stappen succesvoller met persoonlijk leiderschap by Schiepers, Astrid (Auteur)
Publication Date: 2024
Integrated Value Secure Leadership: Leiderschap en waardecreatie voor een toekomstbestendige organisatie by Kerstholt, Theo (Author)
Publication Date: 2025

Publicaties Organisatiecultuur

Hart voor zaken: hoe bouw je een liefdevolle organisatie by Hospes, Cor (Author)
Publication Date: 2024
Het feilbare geweten: In gesprek met Adam Smith over ethiek in beroep en bedrijf by Karssing, Edgar (Author)
Publication Date: 2024
Psychologie van gedrag in organisaties by Wildschut, Max 1967- (Author)
Publication Date: 2024

Publicaties Bedrijfsvoering, organisatieontwikkeling

Adviseren: Ontwikkel jouw eigen adviesstijl by David, Andrew (Author), Pelt, Ton van (Author)
Publication Date: 2025
Bedrijfskunde, de basis by Thuis, Peter (Author), Alblas, Gert (Author)
Publication Date: 2024
Gamestorming: Spellen voor vernieuwers en veranderaars by Gray, Dave (Auteur), Brown, Sunni (Auteur), Macanufo, James (Auteur)
Publication Date: 2025

E-boeken Management en organisatie, recente voorbeelden

De Veranderfilosoof: Op zoek naar de kern van verandering by Wolfs, Daniel (Author)
Publication Date: 2025
Hoe we tegen een stootje kunnen: Gids voor coachen naar veerkracht by Dreezens, Ellen (Author)
Publication Date: 2025
Veranderkunde als professie: Bijdragen aan organisatieverandering en maatschappelijke transities by Boonstra, Jaap (Author), Dubbeldam, Marjo (Author)
Publication Date: 2025

Aanwisten Bibliotheekcollectie Management en Organisatie

Bedrijfskunde, de basis by Thuis, Peter (Author), Alblas, Gert (Author)
Publication Date: 2024
Door de ogen van je stakeholders: draagvlak voor verandering by Burgering, Lukas (Author)
Publication Date: 2024
Gamestorming: Spellen voor vernieuwers en veranderaars by Gray, Dave (Auteur), Brown, Sunni (Auteur), Macanufo, James (Auteur)
Publication Date: 2025
Meesteradviseur: Handboek voor duurzame groei in je adviesrol by Bertels, Rob (Author), Schutte, Gerlof (Author)
Publication Date: 2025

Voorbeelden zoeken in DiZ, Management en Organisatie

E-Bronnen Management en Organisatie

12 Manage E-learning community over management. Online encyclopedie over managementmodellen, concepten en termen. Vertaald in 12 talen.
more...less...
Na een uitgebreide registratie en opgave van je zoekprofiel kun je gratis zoeken in de diverse managementmodellen en heb je toegang tot de inhoud van de database.
Boommanagement voorheen management Impact
FLOOR Management Netwerk
Intermediair
Managementmodellen Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.
Managementsite Kennisbank Vergroot uw kennis en persoonlijke effectiviteit met de selectie van het beste uit ManagementSite. Overzicht van de verzamelde kennis en ervaring op basis van de 120 meest gebruikte zoekwoorden. De oogst van 20 jaar publiceren door 1.400 professionals en wetenschappers. Met compacte samenvattingen door de redactie. Tevens de slimste ‘Tips en tricks’ en de meest besproken en gelezen artikelen per onderwerp.
MT Sprout Wij zien het als onze missie om van leiders betere leiders te maken omdat wij geloven dat betere leiders gezonde, duurzame bedrijven bouwen en daarmee een groeiende economie.
Rendement Management

Publicaties Verandermanagement

Publicaties Projectmanagement

Zo organiseer je een event by Grit, Roel (Author), Gerritsma, Marco (Author)
Publication Date: 2024

Tijdschriften Management en organisatie

CM : Controllers Magazine Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift Taal: Dutch Jaar: 2015, Deventer een uitgave van Vakmedianet 2015 Onderwerpen: Controlling Accounting 361.5 Exemplaren Omschrijving Verwante items Beschrijving item: Nummer 1, maart 2015 - ... Omslagondertitel: Voor de financieel professional met ambitie Verschijnt 10x per jaar Samensmelting van: Tijdschrift controlling, ISSN 1389-7713 + en: Tijdschrift administratie, ISSN 1388-2635 + en: Controllers magazine, ISSN 0926-7158 Fysieke beschrijving: 30 cm Periodiciteit: Ligne: bewaartermijn 2 jaar ISSN: 2405-8459 PPN: 390789291
Management Rendement Materiaal: Tijdschrift Tijdschrift Taal: Dutch Jaar: 2009, Rotterdam Rendement Uitgeverij 2009 Onderwerpen: Personeelsmanagement Management en organisatie: algemeen Management Arbeidsverhoudingen ts Exemplaren Omschrijving Verwante items Internet Website van dit tijdschrift Klik hier voor login gegevens / click here for login data Bibliotheek Ligne DZ36000092698263 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 01 Normaal uitleenbaar DZ36000092698255 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 02 Normaal uitleenbaar DZ36000092698248 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 03 Normaal uitleenbaar DZ36000092698230 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 04 Normaal uitleenbaar DZ36000092698222 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 05 Normaal uitleenbaar DZ36000092698214 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 06 Normaal uitleenbaar DZ36000092704483 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 07 Normaal uitleenbaar DZ36000092699808 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 08 Normaal uitleenbaar DZ36000092707981 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 09 Normaal uitleenbaar DZ36000092701943 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 11 Normaal uitleenbaar DZ36000092703030 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2016- 12 Normaal uitleenbaar DZ36000092703253 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 1 Normaal uitleenbaar DZ36000092712585 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 3 Normaal uitleenbaar DZ36000092713203 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 4 Normaal uitleenbaar DZ36000093704094 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 5 Normaal uitleenbaar DZ36000093704748 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 6 Normaal uitleenbaar DZ36000093707808 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften 2017- 7 Alleen ter inzage DZ36000093080560 Tijdschrift - lopend abonnement Tijdschriften

E-Tijdschriften, selectie van voorbeelden

Journal of International Management Via ScienceDirect The Journal of International Management is devoted to advancing an understanding of issues in the management of global enterprises, global management theory, and practice; and providing theoretical and managerial implications useful for the further development of research. It is designed to serve an audience of academic researchers and educators, as well as business professionals, by publishing both theoretical and empirical research relating to international management and strategy issues. JIM publishes theoretical and empirical research addressing international business strategy, comparative and cross-cultural management, risk management, organizational behavior, and human resource management, among others. JIM also solicits literature reviews and critiques that include a guide for improved theory and international management research as well as contributions that advances educational methodology in the range of international management fields.
Journal of Management (JOM) Via Sage Journal of Management (JOM) peer-reviewed and published bi-monthly, is committed to publishing scholarly empirical and theoretical research articles that have a high impact on the management field as a whole. JOM covers domains such as business strategy and policy, entrepreneurship, human resource management, organizational … | View full journal description This journal is a member of the Committee on Publication Ethics (COPE).
Journal of Management Studies Via Wiley The Journal of Management Studies is a globally respected, multidisciplinary business and management journal with a long-established history of excellence in management research. We publish innovative empirical and conceptual articles which advance the fields of management and organization, welcoming contributions relevant to organization theory, organizational behaviour, human resource management, strategy, international business, entrepreneurship, innovation and critical management studies. We have an inclusive ethos and open to a wide range of methodological approaches and philosophical underpinnings.
M@n@gement Via DOAJ en Business Source M@n@gement ISSN: 1286-4692 Onderwerp (Algemeen): Management Uitgever: DMSP Research Center
Management Via Business Source ISSN: 14299321 Publisher Information: University of Zielona Gora Licealna 9 Zielona Gora 65-417 Poland Bibliographic Records: 12/01/2013 to present Full Text: 12/01/2013 to present Publisher URL: https://www.management-poland.com/About,3785.html
Management Learning Via Sage Articles in Management Learning advance theory and practice through two defining characteristics: they engage in critique, and are thought-provoking. These characteristics suggest a processual, provisional and potentially contested view of knowledge and learning, and emphasize the need to open-up existing ways of thinking to scrutiny. In … | View full journal description This journal is a member of the Committee on Publication Ethics (COPE).
Management Science Via Business Source ISSN: 15265501 Publisher Information: INFORMS: Institute for Operations Research & the Management Sciences 5521 Research Park Drive Catonsville MD 21228 United States of America Bibliographic Records: 10/01/1954 to present Full Text: 10/01/1954 to present Publisher URL: https://www.informs.org

Databanken Management en organisatie

Academic Search Ultimate This link opens in a new window A renowned scholarly resource providing superior full-text academic journals covering the major areas of academic research.
Business Source Ultimate This link opens in a new window The most popular database for Full-Text business publications.
DOAJ : Directory of Open Access Journals This link opens in a new window This service covers free, full text, quality controlled scientific and scholarly journals. DOAJ aims to cover all subjects and languages.
ScienceDirect This link opens in a new window The world's leading full-text scientific database.
Statista - The Statistics Portal This link opens in a new window Statista is one of the world’s largest statistics portals and provides you with a research tool to access data from (inter)national market research institutes.
Wiley Online Library This link opens in a new window Wiley Online Library hosts the world's broadest and deepest multidisciplinary collection of online resources covering life, health and physical sciences, social science, and the humanities. Access Online Journals, view chapter summaries, download PDFs, save publications and chapters, search for related content, export citations, and click through to references.