Built Environment: Tijdschriften

Online tijdschriften

• Cobouw
    Onafhankelijke nieuwsbron voor de bouw. Cobouw schrijft over marktontwikkelingen, duurzaamheid, innovatie, bouwkwaliteit, aanbesteden en infrastructuur.

• Innovatieve Materialen
    De nieuwste digitale editie van het vaktijdschrift Innovatieve Materialen (nummer 6 2021).

Innovatieve Materialen verschijnt zes keer per jaar in een bladerbare versie en als interactief pdf-formaat. Aan de artikelen is extra informatie toegevoegd zoals filmpjes, links naar relevante achterliggende informatie, websites en eerder verschenen artikelen/dossiers.

Voor een overzicht van alle magazines klik hier.

Dit tijdschrift is ook in papieren vorm in de bibliotheekcollectie aanwezig.

There's an English edition available: Innovative Materials
    For more information:
    Click HERE

• Duurzaam Gebouwd

Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid.

Dit tijdschrift is ook in papieren vorm in de bibliotheekcollectie aanwezig.

• BIGnieuws

BIGnieuws is het vakblad voor de Bouw-, Infra- en Geo-ICT professional, voortgezet uit CAD Magazine. Verschijnt 8 maal per jaar in Nederland en Vlaanderen.

Vul je e-mail adres in en u ontvangt direct een link waarmee je gratis toegang heeft tot de nieuwste uitgave van dit magazine.

Zoek online tijdschriften met de 'Publication Finder'

Zoek op de tijdschrifttitel via:

► De 'Publication Finder'
Voer één of meerdere zoektermen in  (bijv. '"civil engineering") of zoek per discipline (bijv. architectuur) om e-tijdschriften over je onderwerp te vinden.

Open access journals