Built Environment: Boeken

Online Engelstalige collectie / via Springerlink

Zoek je een boek over een bepaald onderwerp?

Bijvoorbeeld:

Nieuw in het boekenrek...

Bouwkostenkompas woning- en utiliteitsbouw 2021

Plaatsingscode: 691.2 Vonk

Bouwkostenkompas Grond-, Weg en waterbouw 2021

Plaatsingscode: 691.2 Vonk

Lean Six Sigma

Plaatsingscode: 366.6 Sale

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement richt zich op het maatschappelijk verantwoord produceren van excellente producten of diensten – althans in de scope van dit boek. Het gaat over drie klassieke KAM-aspecten: Kwaliteitszorg, Arbeidsomstandigheden en Milieuzorg. Na de uitvoerige behandeling hiervan wordt uitgelegd hoe dit praktisch vormgegeven wordt in een kwaliteitssysteem. Als belangrijke hedendaagse kwaliteitsmodellen worden INK, Procesmanagement, Lean Manufacturing en Six Sigma besproken.

Plaatsingscode: 366.6 Emme

How buildings work: the natural order of architecture
The new edition emphasizes green architecture and eco-conscious design and construction.

Plaatsingscode: 695.55 Alle

Duurzaam bouwen: een praktische inleiding voor Built Environment

Plaatsingscode: 691.1 Lich

Sustainable futures in the built environment to 2050: a foresight approach to construction and development
Brings together leading thinking on issues of new professional practice and on the future of a sustainable built environment.

Digitaal beschikbaar.