Skip to Main Content

Built Environment: Boeken

E-Books in de online collectie BE

Log in met je Zuyd account om e-books te benaderen!
Het is echter een beperking in het aantal gelijktijdige gebruikers. Als dit geval is kan de toegang tijdelijk geblokkeerd zijn. Heb je een boek geopend en je doet er 30 min geen handelingen in, dan sluit het e-boek.

Hierbij een greep uit de digitale collectie.
Voor meer titels, check de catalogus.

 

Online Engelstalige collectie / via Springerlink

Zoek je een boek over een bepaald onderwerp?

Bijvoorbeeld:

 

NIEUW in de collectie van Zuyd Bibliotheek

Gieten en kneden: primaire technieken voor het vormgeven van bouwelementen
Dit boek is geschreven voor studenten die min of meer complexe bouwconstructies en hoofddraagconstructies willen ontwerpen, over het algemeen bouwtechnologiestudenten.

Online beschikbaar voor Zuyd

Componentontwerpen en productontwikkelen

Vanuit de design & build ervaringen in zijn eigen bedrijf in Delft heeft Mick Eekhout een geactualiseerde versie geschreven van het boek over de methodologie die hij gebruikt als ontwerper van draagconstructies en bouwconstructies in gevels en daken. Hij heeft de methodologie ook jarenlang aan studenten onderwezen om standaard bouwproducten te ontwikkelen, evenals systeemproducten en speciale producten ofwel (bouw)componenten.

Online beschikbaar voor Zuyd.

Het Ishikawa-diagram voor risicobeheer: Anticiperen op en oplossen van problemen binnen het bedrijf  
Dit boek biedt u een handige inleiding tot de toepassingen van het Ishikawa-diagram in projectbeheer, risicobeheer en kwaliteitscontrole. Het bevat ook een onderzoek van een casus, een bespreking van de tekortkomingen van het instrument en de mogelijke valkuilen die moeten worden vermeden, en een inleiding tot verwante modellen, zoals de 5 Whys-methode, het Pareto-diagram en de CARRTDAF-methode.

Online beschikbaar voor Zuyd

De Six Sigma-methode: Het verhogen van de kwaliteit en consistentie van uw bedrijf  
De Six Sigma-methode is een strenge, op statistieken gebaseerde methode die erop gericht is de administratieve en productiekosten van bedrijven te verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit te maximaliseren. Dit boek biedt u een handige inleiding tot de toepassingen van Six Sigma om processen te optimaliseren, de betrouwbaarheid te vergroten en de prestaties te verbeteren. 

Online beschikbaar voor Zuyd

www.zuyd.nl | Disclaimer | Over Zuyd Bibliotheek