Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Master Gezondheidsinnovatie: Websites

Websites

Hier vind je een overzicht van een aantal interessante websites voor de Master GezondheidsInnovatie. 

Eastin


De meest gekende Europese hulpmiddelendatabanken werken samen in EASTIN, het Europees Hulpmiddelen Informatie Netwerk. Ze geven informatie over hulpmiddelen aan personen met een handicap, ouderen, hun families, mantelzorgers en professionele hulpverleners. Alle informatie is met een klik op de muis binnen handbereik!

Kenniscentrum Hulpmiddelen KOC

Vlibank is een databank met informatie over hulpmiddelen en aanpassingen voor personen met een handicap en hun verzorgers of begeleiders

Financieelinfo.nu

Etna 2020


 

The overall objective of ETNA 2020 (European Transport Network Alliance 2020) is to foster innovation in trans-national cooperation in Transport with a focus on promoting the active participation of new actors and regions in EU research calls and projects. Transport NCPs are key players in this mechanism, but their role will be complemented and enhanced by the contribution of other relevant stakeholders, giving real added value both in terms of knowledge and expertise.

Zorginnovatie
ZorgInnovatie.nl is een open platform en community. Iedereen kan hier ideeën delen en bijdragen aan de ontwikkeling van ideeën van anderen. Samen versnellen we innovatie in zorg en welzijn. Onze belangrijkste drivers zijn ‘Verbinden’ en ‘Versnellen’.
Veel partijen zijn op zoek naar ideeën of innovaties. Om ze te ondersteunen, voor een investering of omdat ze hun zorgverlening willen verbeteren. Andersom zijn ondernemers of startups op zoek naar partners. ZorgInnovatie helpt om deze vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Door een online platform en actieve matchmaking.

TNO Innovation for life

undefined

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.

Vilans


 

Als u ouder wordt of een ziekte of beperking heeft, gaan dagelijkse handelingen niet altijd meer vanzelf. Gelukkig zijn er honderden hulpmiddelen die u kunnen helpen. Maar om iets te kiezen dat bij u past, heeft u eerlijke informatie nodig. Onafhankelijk en betrouwbaar.
Die informatie vindt u op deze website. Hulpmiddelenwijzer.nl heeft geen commercieel belang. We hebben meer dan 500 hulpmiddelen die we op overzichtelijke wijze presenteren. We vertellen u wat het is, waarvoor u het kunt gebruiken, hoe het zit met vergoedingen en welke varianten er zijn.

ICT & Health


ICT&health is het kennis- en informatieplatform van de zorg voor inzichten over de nieuwste technologieën, slimme innovaties, nieuwe toepassingen, standaarden, onderzoeken en verrassende wetenschappelijke ontdekkingen die de manier van hoe zorg wordt gegeven en ontvangen veranderd.

Sjoboks


Sjoboks is voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar comfortproducten die hun leven aangenamer kunnen maken.
Sjoboks is speciaal gemaakt voor ouderen, mensen met beperkingen en chronisch zieken. Via Sjoboks krijgen mensen volledige en onafhankelijke informatie, zodat er zelf gemakkelijker keuzes gemaakt kunnen worden. Het idee erachter is dat men  langer zelfstandig kan functioneren en minder snel hulp van professionals hoeft in te roepen.

Managementmodellensite.nl - DESTEP

undefined

DESTEP- of DEPEST-model wordt gebruikt om de macro-omgeving van een organisatie in beeld te brengen. Klik HIER of op de afbeelding om naar de site te gaan.

Op deze site staat onder andere:

- DESTEP model en verdere toelichting
- de checklist

 

Economiehulp

undefined

Klik op de afbeelding of op de link om naar de website te gaan

www.zuyd.nl | Disclaimer | Over Zuyd Bibliotheek