Ouderenzorg - Geriatrie: Tijdschriften: artikelen zoeken

Verpleegkunde & GGZ tijdschriften

Zoek je een artikel uit een verpleegkundig (vak)tijdschrift? Raadpleeg dan de LibGuide Verpleegkunde

Zoek je een artikel uit een GGZ (vak)tijdschrift? Raadpleeg dan de LibGuide Geesteleijke Gezondheidszorg

Gedrukte vaktijdschriften Ouderenzorg via Zuyd

Deze tijdschriften staan in de Zuyd bibliotheek. Het laatst verschenen nummer steeds ter inzage, voorafgaande
nummers kunnen geleend worden. Het is makkelijk (en gratis) om artikelen in te scannen via de printers.

LET OP!! De meesten zijn enkel doorzoekbaar via INVERT. Ze worden NIET doorzocht met de zoekmachine DiZ.
Uitleg nodig voor het zoeken in INVERT? Kijk dan bij het tabblad databanken.

Online tijdschriften Ouderenzorg via SpringerLink

Deze tijdschriften worden doorzocht met de zoekmachine DiZ van Zuyd. Je kan ook elke titel APART doorzoeken in Springer door op de link te klikken.

Online tijdschriften Ouderenzorg overig

Tips voor het vinden van Open Access